Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleitekkel beszéltetek...

A szüleitekkel beszéltetek arról, hogy milyen temetést szeretne és egyebek?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 7. 22:21
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
88%

39

Azért arról ne feledkezzünk meg, hogy akik ide írnak viszonylag fiatalok néhány kivételtől eltekintve. Igen, a 40 is nagyon fiatal egy 70-80-ashoz képest.

Még hosszú út áll előttük és csak remélhetik, hogy az ő sorsuk, kapcsolataik jobban alakulnak mint az elődöké. Ha nem lenne ez a remény, mindenki leülne a fűbe, hogy minek bármit is.

2023. ápr. 8. 17:01
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Többmilliós sírhelyeknek én sem látom értelmét, mert 1-2 generáció múlva a kutya se fogja tudni kicsoda is van odatemetve, a sírhely leromlik, a karbantartók csak nagyjából tákolják össze... Nincs értelme.

Volt itt az út mellett egy síremlék egy távolabbi ismerős sodródott ki az autójával, fakereszt, kis fakerítés, időnként művirágokat hordtak rá a családtagok. Tartott 6-7 évig aztán elmaradtak a virágok, kirohadt a kereszt, végül bedarálta az útkarbantartós traktor fűnyíráskor, mert annyira eltűnt látni se lehetett. Elfelejtődünk, nem lehet ez ellen mit tenni. Lehet, hogy a gyászt segít feldolgozni, ha milliókat költesz sírra, de erősen gondolja át mindenki.

2023. ápr. 8. 17:19
 43/44 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, már régebben amikor volt a családban temetés, mind megbeszéltük, hogy hogy szeretnénk a dolgot. A párommal is megbeszéltük már, pedig nem vagyunk annyira idősek, de jobb ezt időben megbeszélni szerintem.
2023. ápr. 8. 17:36
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Láttam egy sírt. Egy egyszerű kis kőlap, rajta a felirat: apa, anya, én.

Hát kell ennél több? Úgysem tudja senki néhány generációval később, hogy ugyan ki volt az a kis aranka.

2023. ápr. 8. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!