A szüleitekkel beszéltetek arról, hogy milyen temetést szeretne és egyebek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 22:21
11/44 anonim válasza:
beszélni kell róla! én anyámnak megmondtam, mikor még élt, ha valami (akár baleset) történik velem , engem hamvasszanak! ő azt mondta,"engem is". tavaly búcsuztunk tőle, kérése szerint hamvasztottuk.
12/44 A kérdező kommentje:
Ha hamvasztják, urnába helyezik, akkor azután mi lesz a szerettünkkel? Mit csinálnak, csináltok vele?
2023. ápr. 7. 23:31
13/44 anonim válasza:
#13 vagyok,apu sírjába temettük, őt sajnos koporsóba temettük.úrnát,akár haza is viheted.
14/44 anonim válasza:
Az adott ember döntésén múlik. Van aki hazaviszi, van aki temetőben helyezteti el, vagy szóratja a hamvakat. Extrém esetben gyémántot csináltatnak a hamvakból. És azt szeretném hogy szórjanak, nem tetszik a gondolat hogy a maradványaim be legyenek zárva koporsóba vagy urnába. Ha módom lenne rá, erdei temetést szeretnék leginkább, tetszik a gondolat hogy egy élő fa legyen a "fejfám"
15/44 anonim válasza:
három embert személyesen is ismeretem, akik kérésükre, a dunába szóratták hamvaikat.én ezt tisztelem.
16/44 A kérdező kommentje:
Hál istennek nem vesztettem el a szüleimet, de nem rossz, ha hamvasztva vannak és elszórták a hamvaikat, így nincs olyan hely, ahova kimehetsz?
Ha netán a szüleim hamvát vinném külföldre magammal (szeretnék világot járni idővel), az milyen lenne? Azt engedélyeznék repülőgépen? Vagy érdemesebb lenne elszórni valahova, hogy a természet körforgásába kerüljön vissza?
2023. ápr. 7. 23:59
17/44 anonim válasza:
Ezt velük kell megbeszélned. az emlékeket meg nem egy kő adja szerintem.
18/44 A kérdező kommentje:
Ha temetőbe temetnek, akkor idővel azt a sírt felszedik és elviszik, hogy legyen hely a többieknek?
2023. ápr. 8. 00:10
19/44 anonim válasza:
Szüleim ezt előttem tabuként kezelik, pedig már én is 50 éves vagyok.
Nyilván ez azt jelenti, hogy a "szokásos" módon intézném, vagyis temetőben urnás vagy koporsós temetéssel, pappal stb. Valószínűleg egymás között inkább beszélnek erről, és ha egyikük meghal, a másikuk alapvetően tudni fogja, mit csináljon.
20/44 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy milyen temetést szeretne, el lesz hamvasztva a legolcsóbb módon. Nem vagyok hajlandó belemenni a hülyék játéka a hullával játszadozással, meg rengeteg pénzért parcellát fizetni az idők végezetéig, meg hasonló középkori sötét idióta szokások, amivel csak a temetkezési cégek járnak jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!