Milyen hatása van a gyermekre az hogy ha az apja keveset foglalkozik vele, és inkább az anyja foglalkozik vele többet?
Láttam ilyen kisfiút. Iskolában, óvodában verekedik.
Mindkét szülő sokat dolgozik nála, de anyuka a kevés szabadidejében foglalkozik a gyerekkel,mellette főz most takarít.
Apuka meg lehet tippelni, pihen otthon.Meg sörözik.
És manapság még mindig elnézik ezt a férfiaknak.
Ledobbenek egyébként. Munkahelyemen a felettesem nő, két allása van. Edző is egyben. De mellette háztartást is vezet és foglalkozik a három éves gyerekkel. Apuka?
Hát az annyit csinál H reggel elviszi óvodába a gyereket, meg vergődik otthon ha kupi van.
Másik kolleganőm uraknak hívja a férjét, bármit megkíván az ura, megcsinálja. Legyen az egy torta szelet vagy gyros. A kolleganőm ugrik, és megcsinálja.
Nekem ez annyira fura. Azért mert valaki sokat dolgozik,otthon is tegye oda magát,vagy legalább egy kicsit, értitek
mikor.meg én meselem H párom ezt és ezt főzött nekem, mintha meg se hallanák :D a legtöbb nő sose kap a párjától ágyba reggelit. Én annyira szerencsesnek érzem magam,H a párommal egyenrangú felek vagyunk
16
Ez pont az adott nőket minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!