Mit szólnál ahhoz, ha a 20 éves lányod csak a pénze miatt lenne együtt egy férfival párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Zavarna, hogy nem szereti őt valójában? A férfi nála 10 évvel idősebb és nagyon gazdag.2023. ápr. 3. 20:56
11/40 anonim válasza:
#10.Vajna Tímea-nek bejött pedig.
12/40 anonim válasza:
Hát a kisjány ezt valakitől látta! Csak nem az anyjától?
13/40 anonim válasza:
Büszke lennék rá.
Az én lányom 26, még indig itthon lakik, párkapcsolata sincs, gyakorlatilag a nyakunkon élősködik. Ki meg nem tehetem, mert albérletet sem tudna fizetni pályakezdő tanárként.
14/40 anonim válasza:
#7 Nem kell ehhez nőnek lenni. férfiak is imádnák a seggedet.. ha neked nem számít ,hogy ki dug meg, akkor a nemek között se válogass.
15/40 anonim válasza:
Jaj hát maraggyá mán! Pont a pedagógus luvnyák, akik pénzes pasikra vadásznak. Ezt tapasztalatból mondom, volt nekem 3 padagőgős barátnőm is, mind anyagias volt.
16/40 anonim válasza:
Kedves #13! Ha dolgozik, akkor miért élősködne. Diplomát szerzett, dolgozik! Nem várja a sült galambot. Nem az ő szégyene, hogy kevesebbet keres, mint egy betanított munkás, ezért nem tud külön menni!
17/40 anonim válasza:
Azt mondta mindenki, amikor kisdiák voltam, hogy diplomát kell szerezni. Akkor majd megélsz. Mellesleg akkor azt láttam, hogy a tanár szülők gyermekei el vannak eresztve anyagilag.
Bezzeg most egy melós többet keres!
Szegény tanárok!
18/40 anonim válasza:
10 év még az a pont, amire azt mondom, minek avatkozzak bele, ha jól érzik magukat együtt. Ha már közel 20 év lenne, na, ott azért beszarnék, mit ronthattam el, hogy ennyire az apapótlékra hajt, ha meg még több, inkább nem is részletezem.Ha meg már 50 vagy 60 feletti ipse lenne, ott azért felhívnám a figyelmét, hogy oké, ha kitartatja magát, de akkor legalább ne szüljön és hagyja ki az unokámat az ő önző érdekeiből. Mert más különben miért lenne együtt egy 20 éves csaj egy 50-60 feletti fickóval? Javarészt nem a színtiszta gerontofília miatt...
19/40 anonim válasza:
Azért egy 30 éves férfit ne hívjunk már apucinak.Ha 60 éves lenne akkor oké lenne.Mivel felnőtt nő így el tudja dönteni mit akar.Csak akkor szólnék bele amennyiben felesége van.
20/40 anonim válasza:
Nem kislny, el tudja dönteni, hogy számára ez rendben van-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!