Én lettem felszínes, vagy érthető, hogy "nem vagyok ràjuk kívàncsi"?
Akkor ha vidéken laknak a szüleim, akik külön élnek egymàstól, és a testvérem is, màr sajàt élete van, és nekem is. Nem igazàn érdeklődnek felőlem, apàm csak akkor kívàncsi ràm, ha úgy viselkedem, ahogy megfelel az elvàràsainak, nővérem mindenemre féltékeny, édesanyàm pedig skizofrén.
Egész évben sem talàlkozunk sokat, csak ünneppekkor, vagy màr akkor sem, nem is beszélünk sokat egymàssal, csak ha kell valami. Én a fentieket érzem, és azt, hogy màr nem akarom elviselni ünnepnapon sem, csak teher.
Nem értem miért van mindenki lepontozva.
Szabad országban szabad emberek vagyunk, mindenki azzal tartja a kapcsolatot akivel akarja és azzal nem akivel nem akarja.
Szerintem ertheto. Ennek ellenere a helyedben taktikat valtanek.
Ha nagyon nem akarod valaki kepet latni, akkor csak kuldj neki(k) egy kepeslapot, egy kisbaprosaggal csomagban, par sor kisereteben.
Ha k8birsz 1 orat, akkor lehet varatlanul beallitani, hogy figyu beugranek szombat delelott, de delre mar mashol kell lennem, viszek egy kis aprosagot, meg megneznem jol vagy/vagytok-e? okes?
es x idokozonkent ezt elismetelnem unnepek, nevnapok, szulinapok meg csakbugy veletlenszeruen. Feltetelezhetoen kb. sokszor mobdanak jaj most nem jo. ergo meguszod a talalkat, de x elutasitas utan mar nekik lenne kinos es ha vegre rabolintanak akkpr velhetoen mar valos erdeklodest is kapsz.
tuszta udvariassag semmi tobb, de x ev mulva jol johet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!