Miért érzem az idő előrehaladtával, hogy az emberi kapcsolatok egyre inkább felszínesek?! Függőségi, tőke… kapcsolatok, mögöttes szándékok sokaságával... Van ezzel más is így?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 12:54
1/23 anonim válasza:
mert okosodsz, és kialakul a valóságérzéked.
2/23 A kérdező kommentje:
Realista vagyok és ez az érzés állandó, de most arányaiban felerősödött.
2021. nov. 7. 13:04
3/23 anonim válasza:
Mire gondolsz? Mi erősödött fel?
4/23 anonim válasza:
Egyetértek. Viszont engem kevésbé érint. Nem tudom, én introvertált vagyok és jól választom meg a barátaimat. Mindig azokkal mélyül el akikkel belsőségesen tudok elbeszélgetni.
5/23 A kérdező kommentje:
Egyszerűen szemlélődöm…
2021. nov. 7. 13:39
6/23 anonim válasza:
Na de mit vártál ? Mit gondoltál, mi tartja össze az embereket ? Nyilván valami érdek, netán közös cél. De azon kívül mi ? Önmagában levő "szeretet" nincs.
7/23 anonim válasza:
6-os, nagyon nem értek egyet. Azok az üzleti kapcsolatok.
8/23 A kérdező kommentje:
Akkor van az érdek és ellenérdek oszt annyi, majd idővel aggatunk rá szavakat… És hol van a nagybetűs ember?! Ösztönlények vagyunk?
2021. nov. 7. 13:55
9/23 anonim válasza:
A "nagybetűs ember" szerintem mindenkinek az igazi egy-két barátjában merül ki.
10/23 anonim válasza:
A helyzet nem rózsás, de biztosan bonyolultabb, mint a kérdésben:)
Ha családod veszélyben van, akkor mit csinálsz?
Ha olyat teszel, ami egy másik családot veszélybe sodor, akkor mi történik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!