Becézni a szülőt?
Figyelt kérdés
A gyerek nem anyának/apának, nem is ezek variációit használja a szülei, hanem vagy a keresztnevükön, vagy valamilyen más néven szólítja őket. Pl: Kicsim az anyjának.
Mi az oka ennek? (Vérszerinti gyerek esetén.)
2023. ápr. 2. 09:34
1/38 anonim válasza:
Megszokás.
Sok gyerek felveszi azt a becézést, amit a többiektől hall. Tehát ha az anyját az apja kicsimnek hívja, néha a gyerek is ezt teszi. Aztán néha ez úgy marad.
2/38 A kérdező kommentje:
Értem. És miért marad ez úgy, még felnőtteknél is?
2023. ápr. 2. 09:39
3/38 anonim válasza:
A mostoha unokatesóim az apjukat Sztui-nak az édesanyjukat Kokó-nak és a nevelőanjukat Ricsi-nek becézik. Egyeltalán nem gáz, inkább vicces
4/38 A kérdező kommentje:
Vicces? Szerintem problémás inkább.
2023. ápr. 2. 09:41
6/38 anonim válasza:
Már mitől lenne problémás? Neked miért baj ha az adott szülőnek megfelel?
8/38 A kérdező kommentje:
Úgy fogalmaznék hogy furcsa hallani, amikor felnőtt családos emberek azt mondják az anyjuknak hogy Kicsit.
2023. ápr. 2. 09:48
9/38 anonim válasza:
A gyerekem úgy hívja az anyósomat, hogy Mimó. Valami vígjátékból jött neki az ötlet.
10/38 anonim válasza:
Szerintem aranyos. Ez egy olyan dolog, ami az adott családnak biztos sok kedves dolgot idéz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!