A Gerda nevet hogy lehetne becézni?
Figyelt kérdés
Gerda a nevem és szeretném ha becéznének,de nem ilyen "Gerdácska,Gerdi,Gerdus,Gerdike..stb.." becenevekre gondoltam.Hogy lehetne még máshogy?Neten se találtam.2016. aug. 26. 00:08
1/7 anonim válasza:
Szerintem leírtad az összes becézhető formáját,egyszerűen vannak olyan nevek amiket nem lehet becézni,a Gerda pont ilyen.
2/7 anonim válasza:
Nekem is csak a Gerdi, Geri jutott eszembe... Nincs valami egyéb név, ami tetszik, és lehetne ilyen " becenév " ?
Engem is egy kitalált beceneven szólítanak, nem igazi név ez sem.
3/7 anonim válasza:
Gege
De ha már Papp Gerda, akkor én Geppának mondanám!
app Ge
5/7 A kérdező kommentje:
0:18- nekem is meg a Geri de mindenki azt mondja tul Gergos:/
Koszonom amugy mindenkinek😊
2016. aug. 26. 10:17
7/7 anonim válasza:
Nőként valamiért becenévben tetszik az, ha egy lánynak fiús beceneve van, hisz az enyém is ilyen. Barátnőmet Gerdázzuk, vagy Ger-ezzük, van olyan tanárunk aki Gera-nak hívjuk. Mivel 3 neve van és mind3 G-betűs valamint nen itt született, csak részben magyar (de nem cigány) van, hogy G-zzük (Dzsí). Harmadik neve Glória összevonva is hívjuk poénból, hogy GeGlo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!