Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleimnek azt hazudtam,...

A szüleimnek azt hazudtam, hogy meleg vagyok, de valójában hetero. Hogyan kell fordított coming out-ot csinálni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 21:49
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Ez a hajó már elment, mostantól át kell nyergelned a búzaságra sajnos.
2023. márc. 30. 04:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát mondd azt hogy mégis inkább hetero vagy

Egyébként privátban elküldenéd azt hogy ez hogy jött össze?

2023. ápr. 3. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Na, megint egy sima, meg egy fordított troll.
2023. ápr. 19. 15:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Haha én amúgy egyszer kajak véletlenül coming outoltam mint biszex és szerintem mai napig azt hiszik tényleg az vagyok. Mondta anyám hogy kéne nekem egy pasi ha gyereket akarok és pont akkor hallottam valami olyasmit hogy már nem kell feltétlenül sperma a gyerekhez (ez lehet kamu volt :D) és mondtam hogy lehet lány párom is akár ha gyereket akarok nem akadály. Ő meg mondja uhh hát nem hittem rólad ezt... Mondom vicceltem. De aztán évekkel később kiderült fullra binek hisznek :D
2023. ápr. 19. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!