Szerintetek anyukám azért hagyott el mert utál minket?
3 vagyunk testverek sokszor mesélték a szüleim hogy anya nagy családot akart.
Viszont ahogy nevelt minket valahogy nem az látszik hogy tényleg ezt akarta.
Sokszor mondott ránk csúnya dolgokat (roh@dékok és sorolhatnám)
Mégis hiányzik és még így felnőtt fejjel is.
Nem keres minket mintha nem is érdekelnénk őt hogy élünk.
Mitől lehet ez? Nem tettünk semmit sosem ellene mégis ezt éreztük mindig hogy utál.
6 éve semmit nem tudunk róla csak annyit hogy egy nála jóval fiatalabb férfival van (testvérem lehetne) ezt is az egyik volt munkatársától tudjuk mikor egyik boltban össze futottunk vele anyuról kérdezett mi pedig csak néztünk rá mert nem tudtunk semmit.
Akkor mondta el hogy ő úgy tudja egy fiatal férfihez költözött és el vált apumtól.
Ebben hazudott mert mai napig nem volt válás.
Az tiszta hogy utálta azt az életet amiben élt.
De fogalmam nincs miért
Tényleg mi lennénk az oka?
most ugy megolelnelek :( borzaszto es nem a ti hibatok. sosem volt.
fiatalon lett anya?
nemtudom,nem latok bele a fejebe. nekem egy 15 honapos babam van neha enis ugy erzem kiszaladnek a vilagbol de sosem sosem hagynam el.
szerintem nagyon boldogtalan ember lehet (nem rossz ember de boldogtalan) talan par ev mulva vagy ha oreg lesz elcsiped es kibeszelitek magatokbol. akar ugy hogy megmondod nem akarod hogy anya kent vissza jojjon sak erdekel miert.
Engem is elhagyott az anyám pár hónapos koromban, és a nagyszüleimre bízott. Évente ha egyszer meglátogatott egy fél órára.
8 évesen láttam utoljára, most 35 vagyok. A nagyszüleim azt mondták, hogy nem volt hova vinnie, és nem akart már apámmal, apámnál élni. Megismert egy problémás férfit, akitől félt, azt csinálta, amit mondott, hozzá költözött, és lelépett. Az anyai ösztönei biztosan nem voltak meg, ha képes volt egy ilyen döntést meghozni, vagy valami az agyban nem stimmelt nála, de épeszű ember nem hagyja el a saját vérét. Azóta nekem is van egy kisfiam, és nem tudom felfogni, hogy hogy lehet ilyet tenni.
Apukádat nem kérdezted erről, ő mit mond?
Hány éves korotokig volt veletek? Addig milyen volt a családi élet, csak ridegséget kaptatok tőle?
Nos,,könnyen lehet,,hogy amikor idősödni fog, megprobálja majd ujra felvenni a kapcsolatot veletek. Akkor válaszút elé kerültok és nem lesz könnyű dönteni.
Hát szerintem nem utál titeket, s nem ti vagytok az oka h elment. Ahogy leírtad h volt h nem úgy beszélt veletek, ebből következtetve lehet időközben sérült az idegrendszere s azért kommunikált úgy. S talán a ti érdeketekben ment el. Ki tudja mi történt, amit gyerekeknek nem szoktak elmondani.
Nagyon rossz lehet kérdésekkel, s erre válaszolni se tud senki csak édesanyátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!