Szerintetek ezt hogyan fogadjam el?
Anyámat igazság szerint nem tudom megérteni.
Mindenben kapott segítséget mégsem szeretett minket(családot)
Apámról el kezdett haudozni hogy alkoholista a munkahelyén magát áldozatnak álította be még azt is mondta hogy megverte.(sosem iszik és nem verte meg)
Ez igazság szerint 2 éve volt mert lelépett tőlünk és nem tudunk igazán róla semmit csak ennyit hogy egy 35 éves fiúval van valahol Borsodban.. Anyám 56..
A házban nem íratott át semmit nem jelezte émásznál még akkor már mvm hogy ő elköltözik így a nevén van amivel az a gond hogy ki kapcsolták a villanyt és nélküle nem is lehet intézni ..
Persze ki is használja ezt mert utoljára mikor felhívott talán 1 éve zsarolt is vele hogy nem fogja elintézni ameddig apám a házban van.(azóta nem tudok semmit sőt fülkéből hívott)
A vízzel nincs gond de az is a nevén van még lehet ebből is..
A ház az szintén az ő nevén van de le lett adva még jó pár éve a nemzeti eszközkezelőnek (már más a neve így havonta kell fizetni egy adott összeget az ottlakásért amit apa fizet is de anyám nem mert ugye lelépett ez olyan ha nem fizeted kilakoltatnak kiraknak mint egy albérlet)
Jött 1 levél még mult nyáron hogy mindenkit ki akar jelenteni a házbol de szerencsére nem tud csak úgy mert le lett adva ugye még évekkel ezelőtt ezt így bukta.
Bár ha rajta mulna már ház sem lenne 2 éve..
Igazság szerint nem tudom mit tehetnék lehetne őt kényszeríteni valahogy az áram visszakapcsolására?
Lehet ez hülyén hangzik nem tudom mennyi lehetőség van erre mert a ház is az ő nevén van
Apa csak a kukánál szerepel máshol nem.
Mellesleg a nyakunkon hagyott egy rakás számlát mikor lelépett tudta is mert apám pénzét is lenyúlta abból lépett le igazából..
Monatórium alatt nem fizetett sokmindent így azt most kellett helyette megint kifizetni az a bajom ezzel hogy így csak ő jár jól mert él nyugodtan a ház még meg van és más szenved miatta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!