Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghívjam anyámat az esküvőnkre?

Meghívjam anyámat az esküvőnkre?

Figyelt kérdés
Édesanyámmal borzasztó viszonyom volt fiatalon, mindketten rengeteget hibáztunk. A kapcsolatunk odáig fajult, hogy 18 évesen elszöktem, rokonoknál laktam, majd 19 évesen elköltöztem. 2 évig nem beszéltünk, de hazajártam, mert apummal jól elvoltunk (nagyon abszurd helyzet volt ez otthon, ahogy levegőnek nézett abban a pár órában, apum nem tudta őt megpuhítani, ha közeledtem volna, anyám elutasított, én meg ezen felb@szódtam és újra kezdődött a balhé). Az idő folyamán sikerült valamennyire kibékülnünk és megbeszélnünk a dolgokat, már tartom vele a kapcsolatot, de még most is ha egy napnál tovább vagyunk együtt, kezd romlani a kapcsolat, nézeteltérések lesznek (mindketten túl forrófejűek vagyunk, bár én hamarabb kérek bocsánatot). Gyűlöli keresztanyámat, viszont ő számomra nagyon sokat jelent, rengeteg dologban támogatott addig is, és azután is ahogy elköltöztem, lelki támaszom volt kb. Szinte biztos, hogy anyám kicsapná a balhét, ha nem keresztanyum, akkor keresztapum miatt, mert ő meg nem tűri, ha keresztanyut valaki alázza. Nem szeretném, ha megint véget érne ez az újraépített bizalom, viszont nem vagyok hajlandó engedni abból, hogy keresztanyum ott legyen. Köszönöm előre is a válaszokat!
2023. márc. 20. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyósommal volt hasonló az eset. A férjem nem hívta meg. Tudtuk hogy biztosan nem sülne el jól. Nem akartuk kockáztatni az esküvőnket, nem akartunk aznap semmi idegesítő, negatív dologgal foglalkozni. A legjobb döntés volt.
2023. márc. 21. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire kérdéses, hogy tud-e normálisan viselkedni egy ünnepen, akkor tuti nem hívnám meg. De te tudod, hogy akarsz egy ünnepet eltocni...
2023. márc. 21. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én se hívnám meg.Hiába kérnéd meg arra,hogy viselkedjen és ne csináljon feszültséget képtelen lenne rá.Az egész esküvőt és mások napjait pedig nem kellene,hogy elrontsa.Nálunk is volt ilyen helyzet csak nem esküvő volt hanem születésnap.A mamám képtelen volt viselkedni,minden embernek beszólt,kritizált mindent,pofákat vágott és egyebek.Ebből tanultunk és soha nem hívnánk meg újra.Ti is így tegyetek,mert semmilyen garancia nincsen arra,hogy képes lesz botrány nélkül végig csinálni a napot.
2023. márc. 21. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!