Mit lehet tenni ha a párom exe nem engedi el a gyereket az esküvőnkre és telefonon se engedi vele beszélni?
Figyelt kérdés
A párom exe teljesen kiakadt mikor megtudta hogy összeházasodunk. Arra hivatkozva nem akarja elengedni a gyereket az esküvőre hogy a gyerek depressziós lenne hogy az apja más nőt vesz el. Nem láthatáskor lesz az esküvő, tehát kötelezni nem lehet. Azóta telefonon se engedi vele beszélni, találkozni meg nem tudnak mert külföldön vagyunk jelenleg2020. szept. 8. 09:48
1/29 anonim válasza:
Rakjátok át az esküvőt olyankorra amikor láthatás van.
2/29 A kérdező kommentje:
1es nem tudjuk átrakni, már minden le van foglalva, ez nem így működik
2020. szept. 8. 09:52
3/29 A kérdező kommentje:
Plusz számunkra fontos volt ez a dátum
2020. szept. 8. 09:52
4/29 anonim válasza:
Nem tudom hány éves a gyerek, de kb onnantól, hogy beszélni tud, ezt ő döntse el és ne a szülei a feje felett...
5/29 anonim válasza:
Na szép. Ezután jön még a feketeleves. Kedves ex a baromságaival majd.
6/29 A kérdező kommentje:
6 éves, de a gyerek annyira tart az anyjától hogy ha az anyja azt mondja nem mész, mert nem éreznéd jól magad, akkor ugyanezt mondja vissza. Vagy nem mond semmit csak hogy az van amit anyu mond
2020. szept. 8. 09:55
7/29 anonim válasza:
én sem lennék boldog, de azért elengedném. Viszont szerintem nem kellene erőltetni hogy a gyerek is ott legyen, mert ez nem tartozik rá. Neki van apja, van anyja, azoknak volt esküvőjük, nyilván még ha nem is született meg még akkor, de annak az esküvőnek szerelemnek lett a gyümölcse. Mi köze hozzá, hogy az apja most kibe szerelmes, kivel házasodik, alapít családot? Az a ti dolgotok. Az apjának meg meglesz a külön kis köre az exxel meg a gyerekével, kvázi egy kis másik élet. Szerintem se esik jól egy gyereknek, ha látja, apu most már mással akar családot nem vele meg az anyjával. Nem kell erőltetni és kész.
8/29 A kérdező kommentje:
A gyerek anyjával nem voltak házasok, egyébként meg ez nem így van ahogy írtad, a gyerek nagyon is tisztában van vele, hogy "apunak xy a párja, nem anyu". Amúgy meg mindig 3asban szoktunk láthatáskor programokat csinálni, tehát neki ez teljesen természetes, sőt nem egyszer mondta nekem hogy szeret, csak az anyja nem tudja ezt elviselni
2020. szept. 8. 10:01
10/29 anonim válasza:
Biztos hogy a gyerek azért mondja mert fél az anyjától? Sokszor ez csak beledumálás a nem nevelő szülő részéről. ha a gyerek nem azt mondja amit hallani akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!