Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghívjam anyámat az esküvőnkre?

Meghívjam anyámat az esküvőnkre?

Figyelt kérdés
Édesanyámmal borzasztó viszonyom volt fiatalon, mindketten rengeteget hibáztunk. A kapcsolatunk odáig fajult, hogy 18 évesen elszöktem, rokonoknál laktam, majd 19 évesen elköltöztem. 2 évig nem beszéltünk, de hazajártam, mert apummal jól elvoltunk (nagyon abszurd helyzet volt ez otthon, ahogy levegőnek nézett abban a pár órában, apum nem tudta őt megpuhítani, ha közeledtem volna, anyám elutasított, én meg ezen felb@szódtam és újra kezdődött a balhé). Az idő folyamán sikerült valamennyire kibékülnünk és megbeszélnünk a dolgokat, már tartom vele a kapcsolatot, de még most is ha egy napnál tovább vagyunk együtt, kezd romlani a kapcsolat, nézeteltérések lesznek (mindketten túl forrófejűek vagyunk, bár én hamarabb kérek bocsánatot). Gyűlöli keresztanyámat, viszont ő számomra nagyon sokat jelent, rengeteg dologban támogatott addig is, és azután is ahogy elköltöztem, lelki támaszom volt kb. Szinte biztos, hogy anyám kicsapná a balhét, ha nem keresztanyum, akkor keresztapum miatt, mert ő meg nem tűri, ha keresztanyut valaki alázza. Nem szeretném, ha megint véget érne ez az újraépített bizalom, viszont nem vagyok hajlandó engedni abból, hogy keresztanyum ott legyen. Köszönöm előre is a válaszokat!
2023. márc. 20. 22:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Hívd meg anyukádat, de mondd meg neki, hogy ott lesznek a keresztszüleid, és csak akkor látod őt szívesen, ha képes normálisan viselkedni
2023. márc. 20. 23:03
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Hívd, de tedd hozzá, hogy csak akkor jöjjön ha tudja magát türtőztetni.
2023. márc. 20. 23:21
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Ahogy írják. Mond meg anyádnak,hogy szívesen látjátok amìg viselkedik.

Maradjon távol a keresztszüleidtő...meg igazából tőled is és akkor jó lesz a lagzi.

2023. márc. 21. 04:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hívnám meg, ugyanis fixen! nem tud majd viselkedni és tönkrevágja az esküvőt.

Nálunk is volt ilyen, félreértelmezett udvariasságból történő meghívás. Jaj, mégiscsak az apám, ne félj, az esküvőre megembereli magát.

Köhm... enyhén szólva sem sikerült neki, és utólag, ott! már hiába próbáltuk volna kidobatni, mert nem "viselkedett hangosan vagy durván" csak minden második embernek beszólt valami ocsmányat.

2023. márc. 21. 06:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ha megembereli magát és viselkedik" - azt mondja, igen, persze, normális leszek.

És ha nem? Akkor van B terved, hogy kidobd akár erőszakkal, vagy tönkreteszi az egész eseményt (mert 99%-ban az utóbbi történik majd)

2023. márc. 21. 06:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a leirtak fényében nem hívnám meg.
2023. márc. 21. 06:56
 7/13 NTBS ***** válasza:
50%
Hívd meg és szólj, hogy ott lesznek és nem akarsz balhét.
2023. márc. 21. 07:08
 8/13 anonim ***** válasza:
22%

Ha voltál pszichológusnál, ahol feldolgoztál minden traumádat, megértetted anyád és te is miért lett olyan, amilyen, kaptál eszközöket, hogy tökéletesen, határokat meghúzva kezeld anyádat, akkor hívd.

De persze nem voltál, akkor már nem idegenektől kérdeznél, mert lenne tartásod is.

2023. márc. 21. 07:49
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha van "erőd" hogy kidobd ha balhézik.
2023. márc. 21. 09:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

8-as, mér kell ideírni egy demagóg f...got? Határmeghúzás, mert az így működik, naná.

Ja, valójában meg marhára semmit nem számít, hogy a kérdező! esetleg tudja kezelni az anyját (értsd: magasról letojja), ha az idióta anyuka másokat vegzál!

Határmeghúzás: NEM jön az esküvőre, pont, és akkor nem teszi tönkre 30 ember estéjét - mert kidobni ugye nem lehet csak úgy.

2023. márc. 21. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!