Hogyan lehetne hatni a 21 éves lányomra, hogy elhigyje, korai még összeköltözni a barátjával?!
ha anno a szüleim így gondolkoznak, most nem vagyunk 27 éves házasok, 26 éves gyerekkel...
Mi fél év után összeköltöztünk, rá fél évre összeházasodtunk, majd egy év múlva szültem is, 20 évesen. Ma sem tenném másképp.
Odaköltözik, majd rájön, hogy elég szr a barátja szüleivel lakni, meg, hogy a tampon árát is a csávótól kell elkuncsorognia.
Nem izgatna, felnőtt ember, majd rájön, hogy marhaságot csinált. Vagy nem, de az sem az én dolgom.
#11 Azért nem mindegy, hogy dolgoztatok, vagy éltetek bele a világba semmittevés közepette... :D
Az asszony nálunk is 20 éves volt, mikor összeköltöztünk 2 év után. Nem a kor a probléma a lányod esetében se, hanem hogy egyikük se dolgozik normálisan. Szülőkhöz nem költözünk oda... El se tudom képzelni, hogy gondolja valaki ezt normálisnak/kényelmesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!