Mi lenne a jobb megoldás? Beadnátok Otthonba, ha az otthoni ápolás nem megoldott?
Fizetős otthon sem fogad be szenvedélybetegeket, mert egyik bentlakó idős sem köteles elviselni őket. Le lehet tagadni, de az első húzásnál figyelmeztetik, a másodiknál kivágják.
41, tudom, mi az ápolási osztály, nagyon idős nagynéném szívinfarktus után ott volt 6 hónapig (3 hónap és egyszer lehet hosszabbítani 3 hónappal).
Én ápolási otthont írtam, ha nem halt volna meg az utolsó napján, őt pl. egy olyanba vitettünk volna át (ágyhoz kötött beteg volt, és már kezdődő demencia is volt nála).
Ápolási otthon van itt felénk is, 3 havi díjat ha befizet előre, akkor másnap viheti a beteget. Ha nem tud 3 havit befizetni, akkor van várólista. (Viszont ha a 3 hónapon belül meghal, akkor időarányosan elszámolnak). Barátnőm az agyvérzéses anyukáját itt ápoltatta 2,5 évig pl. (úgy emlékszem, napi 5 ezer volt akkor). Tehát nem idősotthon és nem ápolási osztály, hanem ápolási otthon.
Az öcsédet mentsétek!!!! Minél hamarabb, ő még nagyon fiatal, előtte az élet, apádnak már nem sok van hátra, de magával rántja a saját fiát, szégyellje magát mélyen, egy tányér étel nem sok, annyit nem érdemel!!!
Ilyen szintű érzelmi zsarolás, alkoholizmusba kergetés MEGBOCSÁTHATATLAN!
Az elvonási tünetek és a delirium kezelésére van valamilyen módszer - talán barbiturátokat szoktak alkalmazni, bár lehet hogy van annál korszerűbb módszer is. Ha a jelenlegi széteső leterhelt rendszerben ez esetleg elfelejtődött valahogy a kórházban, akkor próbáljatok meg toxikológus vagy addiktológus szakembertől tanácsot kérni, és ha gyorsan kell, akkor esetleg valami magánrendelésen sima előzetes konzultáció formájában.
Ha viszont ez sikerül, és szakszerűen végig tudják vinni ez elvonáson, akkor önmagában az alkoholhiány már nem jelent veszélyt, legalábbis úgy tudom, de remélem sikerül szakembertől ezt pontosan megtudni.
Alkoholistát SEHOVÁ nem vesznek be, méghozzá teljesen jogosan.
Engem nem érdekelne se a piás apám - nem is tudnám, mi van vele, mert már elköltöztem volna - se a családom többi beszólogatós tagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!