Mi lenne a jobb megoldás? Beadnátok Otthonba, ha az otthoni ápolás nem megoldott?
#40, az ápolási osztályokat eredetileg azért hozták létre, hogy a frissen gyógyultakat/operáltakat - akiknek már nincs szüksége orvosra, de segíteni célszerű még őket etetni, fürdetni, borotválni, stb. -, és ezt a család nem tudja megoldani, akkor ott ellehessenek 1-3 hónapig, biztonságban. Valóban fizetős.
De az utóbbi időben felhígult és sokan használják elfekvőként. (Nehéz bejutni; kellenek a kapcsolatok)
Alkoholistát nem vesznek fel oda. Illetve fölvesznek, de az első piálás után kirakják onnan.
41!
Az ápolási osztályok java része már olyan, mint egy idősotthon, és nem 1-3 hónapig vannak ott a betegek, hanem évekig
Kérdező! Apád alkoholista akár belátod, akár nem!
Én meg nem egy olyan helyen dolgoztam, ahol ez így volt, ahogy fent leírtam.
Nem kell lepotozni valakit csak azért, mert nem értetek vele egyet.
"Ha apátokkal nem tudtok mit kezdeni akkor legalább őt mentsétek ki, akár úgy, hogy egy albérlet költségeibe ti is besegítetek."
Ja, persze, a kérdező pénzeljen meg támogasson 2 élettelen felnőtt embert a saját családja rovására. Ne toljátok már rá ti ezt a sz*rt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!