Titeket elvittek gyerekként a szüleitek nyaralni magukkal? (ha õk is mentek persze)?
Vittek, de mivel nem voltunk akkoriban anyagilag eleresztve, ezert konkretan tobb napos nyaralason parszor voltunk csak, azt is belfoldon. Kulfold szoba se johetett es olyan se volt, hogy ok kulon mentek, engem meg otthon hagytak.
De inkabb ilyen 1 napos kirandulasokra jartunk, ebbol tobb volt, ez is jo volt, ezekre is szivesen emlekszem vissza :)
Nem tudom milyen kozegben mozogsz, de ez gaz.
Szemely szerint nem is hallottam meg ilyenrol sose, hogy ezert ne vinnek a gyereket. 😳
Minek szul az ilyen, de komolyan?
Apam gyerekoromban halt meg. Nem sok nyaralas fert bele
Egy ket strand belefert. Satorozni utaltam, oda nem mentem.
Ettol eltekinve szerintem ugy a jo ha a csalad egyutt megy, ha van ra meg keret, akkor a szulok menjenek megegyszer kettesben.
Ha csak ketten mennek mindig, az szerintem onzoseg. A gyerekfelnő, ha tini lesz mar ugyis gaz lesz a szulokkel menni 🤣😅
14 ev alatt pont hogy tuti vittem a gyereket, hiszen gyerek, lasson vilagot, lasson mast is mint a lakas 4.fala.
15 folott meg mar nem is akar a boomer faterral/muterral jonni vagy ha jon, akkor is a telefonjaban el egesz nap, igy minek vigyem 'nyaralni'?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!