Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket elvittek gyerekként a...

Titeket elvittek gyerekként a szüleitek nyaralni magukkal? (ha õk is mentek persze)?

Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 15:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
Persze.
2023. márc. 17. 15:55
 2/26 anonim ***** válasza:
97%
Volt, ahová igen; de megesett, hogy kettesben mentek. (Én addig maradtam a nagymamával)
2023. márc. 17. 15:56
 3/26 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Fel se merült soha hogy ne családként legyen a nyaralás. Ez alól kivétel volta nagyszülőnél töltött időszak, de akkor a szüleim azért nem jöttek, mert dolgoztak. És boldogok voltak hogy meg van oldva a gyerekfelügyelet.
2023. márc. 17. 15:56
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Vittek, de mivel nem voltunk akkoriban anyagilag eleresztve, ezert konkretan tobb napos nyaralason parszor voltunk csak, azt is belfoldon. Kulfold szoba se johetett es olyan se volt, hogy ok kulon mentek, engem meg otthon hagytak.

De inkabb ilyen 1 napos kirandulasokra jartunk, ebbol tobb volt, ez is jo volt, ezekre is szivesen emlekszem vissza :)

2023. márc. 17. 15:58
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem egy helyen láttam, ahol azt mondják hogy õk kerestek meg rá a pénzt, õk élvezni akarják, a gyerek el lesz kapatva, ha aláteszik, majd ha dolgozik, jöhet (15 év alatti gyerekekrõl beszélünk)
2023. márc. 17. 16:00
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen kozegben mozogsz, de ez gaz.

Szemely szerint nem is hallottam meg ilyenrol sose, hogy ezert ne vinnek a gyereket. 😳

Minek szul az ilyen, de komolyan?

2023. márc. 17. 16:02
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Én meg nem találkoztam ilyennel. Max ezen az oldalon, de ugye tudjuk hogy kb hetven százaléka mesike.
2023. márc. 17. 16:03
 8/26 anonim ***** válasza:
95%

Apam gyerekoromban halt meg. Nem sok nyaralas fert bele

Egy ket strand belefert. Satorozni utaltam, oda nem mentem.

Ettol eltekinve szerintem ugy a jo ha a csalad egyutt megy, ha van ra meg keret, akkor a szulok menjenek megegyszer kettesben.

Ha csak ketten mennek mindig, az szerintem onzoseg. A gyerekfelnő, ha tini lesz mar ugyis gaz lesz a szulokkel menni 🤣😅

2023. márc. 17. 16:06
 9/26 anonim ***** válasza:
90%

14 ev alatt pont hogy tuti vittem a gyereket, hiszen gyerek, lasson vilagot, lasson mast is mint a lakas 4.fala.

15 folott meg mar nem is akar a boomer faterral/muterral jonni vagy ha jon, akkor is a telefonjaban el egesz nap, igy minek vigyem 'nyaralni'?

2023. márc. 17. 16:09
 10/26 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is az a normális megoldás, hogy a család együtt megy és ha megoldható, úgy a szülők is elmennek pluszban kettesben egy kicsit gyerekmentesen pihenni.
2023. márc. 17. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!