Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ilyenkor meg rendül a...

Szülők ilyenkor meg rendül a hit bennetek ?

Figyelt kérdés

Egy 12 éves kislányt késeltek halálra a barátnői.

Akinek ilyen jó barátnői vannak minek ellenség?

[link]

2023. márc. 17. 01:06
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
19%
Biztos nevelték a szülei...
2023. márc. 17. 01:17
 2/28 anonim ***** válasza:
12%

Az ilyen gyerekek azt sem tudják mit csinálnak.

Én korábban másik ilyenről olvastam, sokkal jobban részletezi miért tették, mik zajlottak le bennük.

Ezek komolyan azt hiszik hogy megölni a másikat az a szint, mintha csak kiközösítenénk vkit mert nem akarunk vele játszani.

Nem tudják hogy súlya van azért egy gyilkosságnak.

Lehet a csapból is az folyik náluk a hírekben hogy ez megölte ezt az meg azt, a videojátékok és tele vannak ilyennel, hogy szúrjuk le, öljük meg, nem tudják, mit cselekszenek.

[link]

2023. márc. 17. 05:44
 3/28 anonim ***** válasza:
58%

A halálra kínzott kislány naplója is ezt tánasztja alá, a kislány állandóan azt hitte, ő rontott el vmit azért bántják.

Fel se fogják az egészet.

2023. márc. 17. 05:45
 4/28 A kérdező kommentje:

Jó de bazdmeg 30 szor megszúrni a barátnődet az nem játék ennyire ostobák hogy ezt se fogják fel ?

Akkor max 5 évesek agyilag nem 12

2023. márc. 17. 06:26
 5/28 anonim ***** válasza:
94%

Ezen én is rengeteget gondolkoztam, mikor megjelent a cikk.

Nem csak az hihetetlen, hogy ez egyáltalán megtörtént, ahogy megtörtént, hanem az is, hogy nem vonhatók felelősségre.

2023. márc. 17. 06:31
 6/28 A kérdező kommentje:
Igen ez baj de van fiatalkorúak börtöne is vagy javító intézet
2023. márc. 17. 07:07
 7/28 anonim ***** válasza:
90%

Hogy konkrétan Németországban mi hogyan működik nem tudom pontosan, de szerintem 14 év alatt nem küldik javítóba. Ha ki is emelik őket a családból, akkor is eltörpül a tettük mellett.

A lényeg nem változik, ők továbbra is élik majd az életüket egy enyje bejnyével, új nevet kapnak esetleg, és előttük az élet.

2023. márc. 17. 07:15
 8/28 A kérdező kommentje:
Hát fasza igy nyugodtan lehet ölni tovább ha ehhez támadna kedvük
2023. márc. 17. 07:20
 9/28 anonim ***** válasza:
16%
Természetesen van fiatalkorúak börtöne, javítóintézet és igen, oda kerülnek, aztán majd 18-19 évesen kijönnek aztán csá - mint az a két angol srác, aki megkínozta a kétéves gyereket még kilencvenes? években.
2023. márc. 17. 07:32
 10/28 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen itthon is volt 2000-ben, sokan emlékezhetnek még rá. Kocsis Franciskának hívták a kislányt. Akkoriban 14 év volt a büntethetőség alsó korhatára, az egyik gyilkos gyerek még nem töltötte be, úgyhogy élhetett vidáman, mintha mi se történt volna. A másikat elküldték par évre javítóba.

Keressetek rá, nagyon durva eset volt, és sokminden van fenn róla.

2023. márc. 17. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!