Szülők ilyenkor meg rendül a hit bennetek ?
Egy 12 éves kislányt késeltek halálra a barátnői.
Akinek ilyen jó barátnői vannak minek ellenség?
Az ilyen gyerekek azt sem tudják mit csinálnak.
Én korábban másik ilyenről olvastam, sokkal jobban részletezi miért tették, mik zajlottak le bennük.
Ezek komolyan azt hiszik hogy megölni a másikat az a szint, mintha csak kiközösítenénk vkit mert nem akarunk vele játszani.
Nem tudják hogy súlya van azért egy gyilkosságnak.
Lehet a csapból is az folyik náluk a hírekben hogy ez megölte ezt az meg azt, a videojátékok és tele vannak ilyennel, hogy szúrjuk le, öljük meg, nem tudják, mit cselekszenek.
A halálra kínzott kislány naplója is ezt tánasztja alá, a kislány állandóan azt hitte, ő rontott el vmit azért bántják.
Fel se fogják az egészet.
Jó de bazdmeg 30 szor megszúrni a barátnődet az nem játék ennyire ostobák hogy ezt se fogják fel ?
Akkor max 5 évesek agyilag nem 12
Ezen én is rengeteget gondolkoztam, mikor megjelent a cikk.
Nem csak az hihetetlen, hogy ez egyáltalán megtörtént, ahogy megtörtént, hanem az is, hogy nem vonhatók felelősségre.
Hogy konkrétan Németországban mi hogyan működik nem tudom pontosan, de szerintem 14 év alatt nem küldik javítóba. Ha ki is emelik őket a családból, akkor is eltörpül a tettük mellett.
A lényeg nem változik, ők továbbra is élik majd az életüket egy enyje bejnyével, új nevet kapnak esetleg, és előttük az élet.
Ilyen itthon is volt 2000-ben, sokan emlékezhetnek még rá. Kocsis Franciskának hívták a kislányt. Akkoriban 14 év volt a büntethetőség alsó korhatára, az egyik gyilkos gyerek még nem töltötte be, úgyhogy élhetett vidáman, mintha mi se történt volna. A másikat elküldték par évre javítóba.
Keressetek rá, nagyon durva eset volt, és sokminden van fenn róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!