Szülők! Ti kevesellnétek ha a gyermeketek csupán évi 1-2 millió forinttal segítene benneteket, miközben Ő évi 60-70 millió forintnak megfelelő összeget keres külföldön?
Ez az összeg külföldön is átlag felettinek számít, ott ahol él a gyerek, de messze nem annyival mint Magyarországon... Az ingatlan/albérlet árak is jóval magasabbak ott ahol a gyerek él... Persze ettőlmég az a 2 millió forint így is az éves keresetének csupán 3 százaléka.
A szülők pedig nélkülöznek... Nagy a hiteltartozás és kevés a fizetés/nyugdíj.
Kiváncsi vagyok róla, hogy mi erről a szituációról a véleményetek, mint szülők mit gondoltok erről...
Az lenne a helyes, hogyha a gyerek több pénzt küldene a szüleinek?
Ha a szülők tisztességesen felnevelték, szerették, támogatták, akkor a gyerek elég undorító, ha képes nézni, ahogy a szülei nyomorognak.
Ha mocskos, bántalmazó alkeszek voltak a szülők örüljenek, hogy még szóba áll velük.
Persze számtalan variáció létezik még, de a lényeg a szülő és a gyerek közti viszony. Nem lehet ilyesmiben általánosítani.
nem azért szültem,hogy később a gyerekem tartson el,neki is van családja, felesége,gyereke, hitele, gondja baja
Elsősorban én mint szülő megnézném,hogy mennyit keresek mennyi a fix kiadásom, mennyi az úgymond "felesleges"dolog és azon spórolni,mert csak addig nyujtozkodok amíg a takarom ér.
Második,hogy keresek magamnak egy jobb munkahelyet ha kell 3-4 műszakban vagy akár 12 órázni,ha ez nem opció,akkor a 2 emeletes 4 szobás,nagy udvarral,automuhelyes hazámat eladni,mert 2 főre ez felesleges,kb most a ház ér 40 milliót,eladnám és keresnék egy földszinti vagy 1 emeleti lakást 2.5 szobás 60nm² ami ér 20-25 milliót,maradna 15-20 millióm pluszban.
Ha semmi se opció akkor van egy férjem aki segít ha ő se tudd és már mindent megtettünk akkor kérnék segítséget a gyerekemtől,de nem várnám el,hogy minden hónapban évekig küldjön pénzt,amennyit tudd.
Havi 15-20000 euró/dollár/font?
Hát persze. Az ÉVES amerikai minimálbér 14.000 dollár és a negyvenezer már jónak számít. Megint a gyakoris álmodozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!