Azzal kapcsolatban kérdeznélek benneteket hogy szerintetek a dadus vagy az óvónő bele szólhat- e abba hogy a szülők a 3 éves kislányuktól szájra puszival búcsúzkodnak el?
Nem szólhat bele, mivel felnőtt ember vagy, de pedagógusi szemmel és tapasztalattal jobban átlátja és javasolhatja, hogy ezt ne tedd.
Szerintem neked is rá kellene jönnöd, hogy egy arcra puszi vagy egy homlok puszi, ami egyébként is törődést fejez ki, többet érne, mint a szájra, mert azért mégis na...
3-as vagyok,
ja és nehogy ez maradjon a kislány számára megszokott dologként, mert a későbbiekben kellemetlen lehet...
USA-ban teljesen természetes a szájra puszi családtagok között, nem szexuális jellegű.
Nálunk viszont nem. Nálunk az arcra puszi szokás a családban. Nálunk a szájra puszinak már szexuális jelentése van.
Persze az más, amikor otthon össze-vissza puszilgatod és a szájára is adsz, vagy odafut hozzád és szájon puszil.
De én is egyetértek azzal, hogy direkt nem kéne szájra puszira nevelni. Mivel a mi kultúránkban nem ez a szokás, tényleg ő kerülhet kellemetlen helyzetbe, na meg persze te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!