Tetovált óvónő, dadus?
Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá ha az óvónőnek vagy daduska néninek lenne tetoválása nem halálfej vagy ilyesmi! Ízléses! Ti szóvá tennétek hogy takarja el?2014. júl. 31. 21:55
1/16 anonim válasza:
Dehogy tenném szóvá! Az ő dolga, engem nem zavar.
2/16 anonim válasza:
Nem, kötve hiszem, hogy óvodás gyerekek hada árasztaná el a tetováló stúdiókat.
3/16 anonim válasza:
Lol, max vennem kéne pár matrica tetkót neki, ez legyen a legnagyobb bajom :) A válaszom: nem .
7/16 anonim válasza:
Nekem van olyan óvónő ismerősöm, akinek a vállánál elöl-hátul, és a bokájánál van egy-egy jól látható, hatalmas tetoválás. Nincs benne semmi megbotránkoztató, annak ellenére, hogy nekem személy szerint nem tetszik a tetoválás egy nőn. De ha neki tetszik, akkor az ő dolga. Persze ő az óvodában ügyel arra, hogy ne mutatkozzon a gyerekek előtt fedetlen vállal. a bokáját szokták látni a gyerekek. :)
8/16 anonim válasza:
Ő beleszól, hogy milyen a frizurád?
9/16 anonim válasza:
hát nem egy gondoskodó, törődékeny gondozót látnék benne, az bizti
de én ilyen vagyok (egy agyonsminkelt, szolis csajból sem nézek ki olyan anyát, akinek a gyereke fontosabb lenne önmagánál)
10/16 anonim válasza:
Szeritnem a mai világban már nem megbotránkoztató. Ha amúgy jó ovónő, ami nem egy tetkótól függ. A szülők egy részének is van tetoválása szeritnem....... mégis lehet felelősségteljes anyuka, apuka.
Mondjuk azért a gyerek nem jó ha ilyet lát, tuti kiváncsi lesz előbb utóbb, de ilyeneket amúgyis láthat az utcán...... sőt sok ovónő cigizik, akkor ennyi erővel ő se legyen ovónő nem???? mert mit lát a gyerek.....
Szerintem inkább legyen tetkója, mint dohányozzon, az büdös, mégha nem is ott cigizik is érezni az emberen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!