Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tetovált óvónő, dadus?

Tetovált óvónő, dadus?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá ha az óvónőnek vagy daduska néninek lenne tetoválása nem halálfej vagy ilyesmi! Ízléses! Ti szóvá tennétek hogy takarja el?
2014. júl. 31. 21:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért tettem fel mert én mint óvodai dolgozó csináltattam tetkót. Mikor megtudta a vezetőség kifejezetten arra kértek hogy takarjam el! Azt hittem ki is rúgnak miatta! De örülök hogy ennyien úgymond mellette vannak!
2014. aug. 1. 07:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Húgom óvónő, 2 tetkója van. 1 a derekán, 1 a lapockáján. Tökéletesen el tudja takarni, és nagyon szereik a gyerekek, szülők. DE nem látszik a tetoválás, hangsúlyozom. :)

HA látszódna, biztosan lenne 1-2 szülő, aki felhozná ezt, mint negatívum. Kitalálna valami mondvacsinált dolgot. ajnos ilyen előítéletesek az emberek.

2014. aug. 1. 08:51
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
engem zavarna.Nem azt mondom,hogy ez a legnagyobb gond az életben,de nem örülnék.
2014. aug. 1. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem van-kicsi-szolid,szép.a gyerekek imádtak!
2014. aug. 1. 13:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen szinten nem zavarna. Az én fiaimat sem zavarná, sőt, szeretik a különlegességeket!

A szülők miatt ne aggódj, sok lúd disznót győz :)

2014. aug. 2. 20:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos nekem takarnom kell! Egyszer hátha elfogadják és nem kell takarni!
2014. aug. 2. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!