Hány hónapra szoktátok eltiltani a gyereket a géptől?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 22:07
1/17 anonim válasza:
Úgy gondolom hogy ez nem mindig megoldás, megfosztani a gyereket attól amit szeret. És egyébként nyilván attól függ hogy mit követett el a gyerek amiért ezt a büntetést kapja. Személy szerint soha nem szoktam eltiltani , inkább beszélni szoktam vele célirányosan a problémáról. Sokkal több értelme van mint eltiltani dolgoktól nekem el hiheted. De a kérdésre válaszolva (szerintem) maximum 1 hét.
3/17 anonim válasza:
Hétfőtől péntekig csak tanulásra használatja a gépet, akkor is csak másfél-két órát maximum. Szombaton és vasárnap sem használata többet három óránál, ebből legfeljebb 1 óra lehet játék, a többi tanulás.
4/17 anonim válasza:
Legalább hat hónapra. De nem csinálom gyakran, évente csak egyszer-kétszer, mert amúgy nem rossz gyerek.
6/17 anonim válasza:
Nem mert büntetésnek éli meg és ez falat húzna közénk. Inkább értelmesen észre hallgatva megbeszélni, kompromisszumot kötni érdemesebb, mint ez a büntetgetősdi. Pl előbb megtanulsz utána gépezhetsz.
7/17 anonim válasza:
Az én gyerekem programozó szeretne lenni, ezért már most, 11 évesen is órákot lóg a neten, tanul. Természetesen nem akadályozó abban, hogy programozó lehessen, engedem, hogy tanuljon.
9/17 anonim válasza:
Mi értelme van?
2023 van azon tanul.
Ha eltiltod csak rosszabb lesz minden. Tanulj meg vele kommunikálmi.
10/17 anonim válasza:
Hat engem tiltottak kiskoromban anno abbol az lett h kb 20-30eves korom minden percet gep elott toltottem kb. Sztem az a jo modszer ha idokeretet szabsz h 2ora es kesz. Honapokra eltiltani full hulyeseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!