Szülők, hogy ha a gyereketek el akar mondani valamit, de azzal teszi, hogy "ígérd meg, hogy nem leszel dühös/nem fogsz kiabálni, stb", te megígéred, és kiderül, hogy rosszat csinált, kiabáltok vele?
Felesleges ordibálni. A bizalmába avat, bármilyen baromságot csinált, nyilván nem örülök neki és le is szúrom érte, meg persze igyekszem vele együtt megoldani, enyhíteni a következményeket.
Ordítani nem fogok, ha már megígértem. Mert nektek segít a problémán? Nekem még soha semmit nem oldott meg.
Mekkora dráma
Ezért uvoltenek veled? Majd kijavitod
16. Azért van amikor a szülők túltolják a biciklit és már a 4-es is nagy dráma...
Kedves kérdező, ne úgy add elő, hogy anya/apa ugye nem lesztek dühösek.... Hanem kezd úgy, hogy anyu/apu, a minap nagyon rossz napom volt nem ment a tanulas, hiaba akartam nem tudtam koncentrálni...
Beszélgess velük. Beszéld meg, hogy kijavítod, beszélsz a tanárral, hogy felelhess... Remélem nem olyanok a szüleid, hogy ezért megvernek. 😱
Magam is szülő vagyok
A bajok nem itt kezdődnek
A tultolos szülők nyilván tökéletesek és szín otosok voltak végig
Én nagyon jól tanultam, de egy egyes nem az a vétek, amiért uvoltenek a fiammal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!