Szülő gyerek között? Mi számít tabunak? Mennyire kell szégyenlősnek lenni otthoni környezetben?
19
Ha úgy nő fel valaki hogy ez normális akkor nincs miről beszélni. Sőt még egészséges is mert nem undorodik a nemiszervektől
De tényleg elterunk a tárgytól kiszallok.
#21: hát, én soha nem tudtam megszokni a meztelen apám látványát.
És ennek semmi köze ahhoz, hogy undorodnék a nemi szervektől, tekintve hogy nem így van.
Apum felé nagyon szégyenlős vagyok. Bugyi-melltartó az amiben làthat, de így is ritkàn vagyok előte. Anyum előtt nem gond, de ha birok akkor maradok a ruhàmban.
18L
22
De ha úgy nőttél volna fel hogy ez normális akkor nem lenne gond vele mert természetes.
"De ha úgy nőttél volna fel hogy ez normális akkor nem lenne gond vele mert természetes."
Ez nincs így.
Nincs így, tapasztalat. Engem zavar a pucérság, a szüleimet nem zavarta. A tesómat is zavarja.
Van egy alapszemélyiség, amivel születünk. Nem üres gépek vagyunk, akik csak azt csinálják, amire nevelik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!