Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő gyerek között? Mi...

Szülő gyerek között? Mi számít tabunak? Mennyire kell szégyenlősnek lenni otthoni környezetben?

Figyelt kérdés
Szülők s gyermekek véleménye érdekelne. Mennyire vagytok szégyenlősek otthon? S itt nem meztelenkedésre gondolok. Egymás előtt átöltözés, fürdőbe ki-be járkálás? Nem s kortól függően

2023. márc. 14. 15:55
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon sajnálom hogy nem naturalista családban nőttem fel mint az egyik ismerősöm. Szerintem az lenne a normális. Ott nem szexuálisan gondolnak egy meztelen testre mikor meglátják pl a szülő testét. Ez teljesen normális. Nincs szégyen.
2023. márc. 14. 17:46
 12/43 anonim ***** válasza:
38%
nálunk van ki-be járkálás a fürdőbe
2023. márc. 14. 18:04
 13/43 anonim ***** válasza:
80%

"Nagyon sajnálom hogy nem naturalista családban nőttem fel mint az egyik ismerősöm. Szerintem az lenne a normális. Ott nem szexuálisan gondolnak egy meztelen testre mikor meglátják pl a szülő testét. Ez teljesen normális."

Te szexuálisan gondolsz a szüleidre, mert mindig volt rajtuk gatya?

2023. márc. 14. 18:08
 14/43 anonim ***** válasza:
44%

13

Úgy értettem hogy sokan gusztusatalannal tartják mert a meztelenséget csak a szexualitással kapcsolják össze.

2023. márc. 14. 18:18
 15/43 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem meg azért, mert csak simán gusztustalan? Ki akarna leülni az apja hereizzadásos székére?

Pont azért látod gusztustalannak, mert NEM vonz szexuálisan. Ezért nem szeretünk farokképeket kapni idegenektől, de a párunk nemi szerve nem undorít.

2023. márc. 14. 18:26
 16/43 anonim ***** válasza:
76%

Ez a világ túl van szexualitálva. Pedig egy meztelen test nem csak szexuális ingert válthat ki belőled. Nem kell egyből arra gondolni.

Ki mondta hogy csak meztelenül vannak a házban?

Viszont ha meglát egy meztelen tested nem szegyenkezik se saját maga se mások előtt. Ez lenne a normális. Miért kéne szégyenli ha PL meglát apad meztelenül? Nem szexuálisan lát téged.

Sokkal szabadabb az család. Nálunk minden tabu, én meg nyáron is hosszú nadrágban vagyok hála ennek a szigornak.

Próbálok fejlődni, remélem egyszer eljutok arra szintre mint ők, hogy ne érezzék szégyent ha meglátom magam a tükörbe.

2023. márc. 14. 18:56
 17/43 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem nem szabadabb. Legalábbis én ruhában nem érzem magam korlátoltnak.

Egyedül élek, de nem szoktam pucérkodni, mert minek? Itt ülök a kanapén. Ha pucér lennék, a seggem, segglyukam, vulvám mind hozzáérne a kanapéhoz. Amin nincs lepedő, amit le lehet cserélni, mint az ágyban.

Nem akarok a saját segg -és hüvelyváladékomban sem fetrengeni, nem azért, mert undorodom a szextől, hanem mert ha meg vagyok fázva, és jön egy adag buborékos takony, ami túlfolyik a zsepin, az is undorít, meg a 40 fokban a szétizzadt ágynemű is.

2023. márc. 14. 19:04
 18/43 anonim ***** válasza:
68%

17

Az hogy naturalista csald az nem az jelenti hogy egyfolytában meztelenül vannak. Csak nincs szégyen. Simán kijön a fürdőszobából meztelenül és nincs sikongatás ha anya, apa, testvér meglátja mi van a lába között.

2023. márc. 14. 19:11
 19/43 anonim ***** válasza:
40%
De az, hogy valaki nem AKARJA látni az apja farkát, az nem jelenti azt, hogy szégyellős.
2023. márc. 14. 19:16
 20/43 A kérdező kommentje:
Már abszolút nem kérdésről van szó. Elment egy nagyon alpári, undorító stílusba. Ilyen fajta megnyilvánulásokat privàtban vagy sehogy.
2023. márc. 14. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!