Szülő gyerek között? Mi számít tabunak? Mennyire kell szégyenlősnek lenni otthoni környezetben?
"Nagyon sajnálom hogy nem naturalista családban nőttem fel mint az egyik ismerősöm. Szerintem az lenne a normális. Ott nem szexuálisan gondolnak egy meztelen testre mikor meglátják pl a szülő testét. Ez teljesen normális."
Te szexuálisan gondolsz a szüleidre, mert mindig volt rajtuk gatya?
13
Úgy értettem hogy sokan gusztusatalannal tartják mert a meztelenséget csak a szexualitással kapcsolják össze.
Szerintem meg azért, mert csak simán gusztustalan? Ki akarna leülni az apja hereizzadásos székére?
Pont azért látod gusztustalannak, mert NEM vonz szexuálisan. Ezért nem szeretünk farokképeket kapni idegenektől, de a párunk nemi szerve nem undorít.
Ez a világ túl van szexualitálva. Pedig egy meztelen test nem csak szexuális ingert válthat ki belőled. Nem kell egyből arra gondolni.
Ki mondta hogy csak meztelenül vannak a házban?
Viszont ha meglát egy meztelen tested nem szegyenkezik se saját maga se mások előtt. Ez lenne a normális. Miért kéne szégyenli ha PL meglát apad meztelenül? Nem szexuálisan lát téged.
Sokkal szabadabb az család. Nálunk minden tabu, én meg nyáron is hosszú nadrágban vagyok hála ennek a szigornak.
Próbálok fejlődni, remélem egyszer eljutok arra szintre mint ők, hogy ne érezzék szégyent ha meglátom magam a tükörbe.
Szerintem nem szabadabb. Legalábbis én ruhában nem érzem magam korlátoltnak.
Egyedül élek, de nem szoktam pucérkodni, mert minek? Itt ülök a kanapén. Ha pucér lennék, a seggem, segglyukam, vulvám mind hozzáérne a kanapéhoz. Amin nincs lepedő, amit le lehet cserélni, mint az ágyban.
Nem akarok a saját segg -és hüvelyváladékomban sem fetrengeni, nem azért, mert undorodom a szextől, hanem mert ha meg vagyok fázva, és jön egy adag buborékos takony, ami túlfolyik a zsepin, az is undorít, meg a 40 fokban a szétizzadt ágynemű is.
17
Az hogy naturalista csald az nem az jelenti hogy egyfolytában meztelenül vannak. Csak nincs szégyen. Simán kijön a fürdőszobából meztelenül és nincs sikongatás ha anya, apa, testvér meglátja mi van a lába között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!