Normális ezen kiakadni? Ti is kiakadnátok?
Kolis vagyok egyetemen, átlag 2, de mostanában inkább 3 hetente járok haza. Most négy hétig nem fogok hazamenni, és ezen teljesen ki vannak akadva a szülők. Van két hétvégém, amikor tömbösített óráim vannak, péntek szombaton. És pont úgy van, hogy múlt vasárnap visszajöttem, az egyik adag óra ezen a hétvégén, a következőn nincs, az azutánin meg szombat délután végzek. És hát a szüleim azt szeretnék, hogy a kettő között hazamenjek. Nekem meg semmi kedvem. Egyszerűen sok idő az út, otthon nem tudok tőlük nyugodtan tanulni sem (nagyon eltérő a bioritmusunk, plusz anyám az, aki ha valamit csinálni kell, akkor nem szól előtte X idővel, hanem elvárja, hogy rögtön és azonnal ugorjak, bármi is van, és nem lehet nemet mondani, mert akkor órákig konstans ordít, bszogatja az embert) Amíg úgy tudták, hogy csak tanulni maradok bent a szabad hétvégén, addig nem volt nagy a kiakadás. De én véletlenül nem nyomtam ki a hívást, és valakinek említettem a szobában, hogy azon a hétvégén én lehet talizok pár gimis baráttal. Amin anyám kiakadt, hogy akkor kifogás, hogy nem megyek haza, mert arra van időm, hogy a barátaimhoz utazzak. (Ami egyébként két óra összesen, haza meg vagy hat az átszállásokkal) Meg megint azzal a hülyeséggel nyaggat, hogy nem is tanulok, stb.
Igazából ezért nem is beszélek neki arról kb semmit,ha programom van, mert már azon ki van, hogy én péntek este nyolckor átugrok a kolitól két utcányira lakó haveromhoz egy baráti összejövetelre.
De amúgy szerintetek is ennyire felháborító, hogy nem megyek haza azon a bizonyos hétvégén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!