Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tanultál meg nemet...

Hogy tanultál meg nemet mondani felnőttként az érzelmi zsarolàst előadó szülődnek?

Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 09:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én fapofával ismételgetem azt, hogy "én majd eldöntöm" vagy "nem fogom így csinálni", ameddig meg nem unja.
2023. márc. 7. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon általános ez így konkrétumok nélkül.

Nekem úgy tűnik, hogy ez egy lázongó a tinikorból éppen csak felnőtt korba lépett lázongása a szülei ellen. Ha igazán felnőtt lenne, tudná, hogy mikor és hogyan kell, és érdemes nemet mondani.

2023. márc. 13. 00:04
 13/13 anonim ***** válasza:
69%

Ha még otthon vagy, a szüleid tartanak el, ne mondj nemet. Addig gyerek vagy, mégha el is múltál 18.

Majd ha önálló leszel, munkahellyel, fizetéssel, saját lakással, akkor mondhatnál nemet, de valószínűleg nem lesz rá szűkség, nem fogják kétségbe vonni az önállóságodat, saját akaratodat.

2023. márc. 13. 00:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!