Elvárnátok, hogy a lánygyereked 20 évesen beszámoljon az első szexuális aktus megtörténtéről, ha tudomásod szerint szűz? Normális dolog ilyet elvárni?
Figyelt kérdés
Még nem független és nem önellátó.2023. febr. 27. 19:21
21/29 anonim válasza:
Mit kéne erről beszélni? Örülnék, ha beszélnénk a párkapcsolatáról, de hogy a kuki bement a nuniba, meg hogy mikor, ahhoz most mégis mi közöm van?
22/29 anonim válasza:
20 éves vagyok, még szűz. Anyám nem várná el, de tudom, hogy jobban örülne, ha elmondanám, beszámolnék neki ilyenekről, de nem fogok. Jó a kapcsolatunk, egyébként nagyon sok mindenről beszélünk, de nekem kellemetlen lenne a saját anyámmal erről beszélgetni, én sem kérdezgetem őt ilyenekről, szerintem ez rám tartozna és a barátomra. Nyilván X idő múlva gondolhatja, hogy a felnőtt lánya a barátjával nem csak kézenfogva sétál. Ha rákérdezne, nem tagadnám le, de nem állnék elé bejelenteni, hogy már nem vagyok szűz vagy tervezem elveszteni.
23/29 anonim válasza:
22-re: na meg tini korban inkább annak van relevanciája, hogy a szülő nem tabusít, esetleg érdemi információkkal lássa el az első alkalom előtt a gyereket, nem a hírérték a fontos... 20 évesen talán már kellő ismerettel, felelősséggel vág bele a fiatal felnőtt.
24/29 anonim válasza:
Én nem számoltam be anyámnak erről, és még azt hitte, 20 évesen is szűz voltam :D Pedig már nem. Ennek ellenére ha lesz lányom, szeretném ha őszintén mesélne ezekről a dolgairól, merne kérdezni, mert én nem tettem. Egyszer buktam le, hogy egy tinimagazinban a szexrovatot olvastam 12 vagy 13 évesen, úgy lecsesztek, hogy csak na. Nem is merek azóta se elmondani semmit.
25/29 anonim válasza:
Az fontosabb,h rendesen megvan-e neki tanitva az ovszer hasznalata es a nemi betegsegek elleni vedekezes. Illetve h h lehet terhes.
Tudja idoben ,h a megszskitasos szexnel lehet terhes
26/29 anonim válasza:
A 16 éves lányom magánügyei mem érdekelnek, hacsak tanácsot nem kér, nem hogy egy 20 évesé
27/29 anonim válasza:
Nekem elég nyitott, liberális szüleim voltak, meg lehetett velük beszélni, ha volt kérdésem a szexualitással kapcsolatban, de ezt valahogy nem várták, hogy megosszam velük, meg én sem éreztem szükségét. Lényeg az, hogy tudja a szülő, hogy a gyerek biztonságban van, és boldog, ezen kívül a részletekbe nem hiszem, hogy feltétlenül be kell avatni.
28/29 anonim válasza:
Ismertem lányt akinek diplomaig tiltottak bármi kapcsolatot, elvárták hogy szűz legyen.
Utána évben engedték h randizzon, de azt hitték a 3. Több éves járásos Randi partner után is szűz. Majd esküvő után fog, biztak benne .
28 évesen botrányos vita után bevalotta, hogy már rég nem szűz. A szülők osszetörtek.
29/29 anonim válasza:
Ja és persze fősulin első félévben elvesztette az első barátjával, ahogy kiszabadult gimi utan. 10 évig még azt hitték szűz. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!