Elvárnátok, hogy a lánygyereked 20 évesen beszámoljon az első szexuális aktus megtörténtéről, ha tudomásod szerint szűz? Normális dolog ilyet elvárni?
Figyelt kérdés
Még nem független és nem önellátó.2023. febr. 27. 19:21
A kérdező szavazást indított:
Elvárnám, mert kötelessége beszámolnia róla
Nem várnám el, de örülnék ha elmondaná
Nem várnám el, nem örülnék ha elmondaná
Nem várnám el, semleges lenne, ha elmondaná
Egyéb
112 szavazat
1/29 anonim válasza:
Dehogy várnám el. Nem gondolom, hogy közöm van a szexuális életéhez, ahogy én sem mesélek neki az enyémről az apjával.
2/29 anonim válasza:
Elvárni nem normális, de egy jó kapcsolatban öröm az, ha a gyerek mesél a magánéletéről EGY BIZONYOS SZINTIG, tehát hogy pl. anya, már nem vagyok szűz, de szeretem a Petit és jó vele az ágyban - nekem ez még belefér.
Nyilván a szaftos részletek csak rájuk tartoznak, de ha van valami, amiben tanácsot kér, nem fogom a prűdet játszani.
4/29 anonim válasza:
Nem és nem is igazán akarmám tudni. Nem szeretek ilyenekről beszélni.
5/29 anonim válasza:
Nem elvárás, de jó tudni a lényeges dolgokról, hogy az embert ne érje váratlanul pl. a nagymamaság! :D
6/29 anonim válasza:
Nem önellátó? És?
Ez magánügy, pláne egy felnőtt nő esetében.
Egyébként meg esélyesen akkorákat szexelt már, amekkorákat te soha nem fogsz, csak ilyen kotnyeles szülővel nincs kedve megosztani.
7/29 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék a részletekre, de nem várnám el! :)
8/29 anonim válasza:
Senkinek semmi köze egy felnőtt szexuális életéhez.
Egy szülőnek meg pláne.
Beteg egy kérdés ez.
9/29 anonim válasza:
Elvárni nem várhatok el ilyesmit, ez az ő magánügye. De ha elmondja akkor annak örülnék. Próbálom úgy nevelni, hogy mondjon el mindent.
10/29 anonim válasza:
Nem vártam el és nem is kérdeztem. Hagytam hadd mondja el. És örültem neki hogy őszinte volt. És az apjának is elmondta. Az apja meg adott atyai tanácsokat hogy nőként törekedjen hogy teljes boldog élete legyen a szex terén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!