Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvárnátok, hogy a lánygyereke...

Elvárnátok, hogy a lánygyereked 20 évesen beszámoljon az első szexuális aktus megtörténtéről, ha tudomásod szerint szűz? Normális dolog ilyet elvárni?

Figyelt kérdés
Még nem független és nem önellátó.
2023. febr. 27. 19:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

Egy normális családban mindent meg lehet beszélni.

Általában ott kezdődnek a problémák, ha nem...

2023. febr. 27. 19:48
 12/29 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy írtál előttem, normális családban beszélnek mindenről a felek, és ezt is el lehet mondani, de nem kötelező és nem elvárás. Például amikor a szülők soha nem beszéltek szexről, sőt még csak intimitást se látott a gyerek tőlük mintaként, utána hogy várják el, hogy a felnőtt gyerek majd beszámol ilyen téren a cselekedeteiről, amit ők egész életükben tabusítottak. Amúgy sem elvárásokra kellene épülnie egy szülő gyerek kapcsolatnak, csak is bizalomra! Ha nem teremtették meg ehhez az alapokat, amikor a gyerek kiskorú volt, most már ne pattogjanak!
2023. febr. 27. 20:55
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy várnám el.
2023. febr. 27. 21:14
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én pl 20 évesen még szűz voltam, de nem kötöttem a szüleim orrára. Kolis voltam 18 éves koromtól fogva. 22 évesen lett barátom, akkor vesztettem el, és mivel évekig jártunk, gondolom tudták a szüleim, hogy nem dominózunk ha kettesben vagyunk. De, mondom, szerintem ők azt hitték már, hogy korábban is elvesztettem. Nem volt ez nálunk téma sosem.
2023. febr. 28. 00:26
 15/29 NTBS ***** válasza:
84%
Nem. De remélem leszünk olyan viszonyban, hogy elmondja.
2023. febr. 28. 06:17
 16/29 anonim ***** válasza:
51%
A 18. században még menő volt szerintem, de azóta már lefolyt egy kis víz a dunán
2023. febr. 28. 07:33
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Ki is röhögtem volna a szüleimet, hogyha ezzel jöttek volna. Semmi közük hozzá. Védekezünk, a szexuális életem meg két emberre tartozik, amelyben nem ők a másik fél ;)
2023. febr. 28. 09:52
 18/29 anonim ***** válasza:
82%
Naná hogy nem! Bebaszna ha egy húsz évesnek be kéne számolni apuci felé hogy megdugták... Még egy gyereknek is joga van a magánélethez, nehogy egy nagykorú embernek.
2023. febr. 28. 14:23
 19/29 anonim ***** válasza:
76%
Aki ezt elvárja, az esetleg a menstruációról, betét, és tamponhasználatról, netán a húsz éves bélműködéséről is beszámolót vár? Ennyi erővel...
2023. febr. 28. 14:26
 20/29 anonim válasza:
100%
Azkomgec
2023. márc. 1. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!