Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aktus után egyből, vagy csak...

Aktus után egyből, vagy csak később lehet kimenni wcre? Baba szempontból

Figyelt kérdés

Tegnap rákerestem erre a kérdésre, az egyik kérdés alatt mindenki azt írta várjon a kérdező, a másik alatt ment a gyilkolászás, és hogy azonnal ki lehet menni, sőt kell is, mert fertőzés veszélyes.

Régi kérdések voltak, amiket én megtaláltam.

Jelenleg most ti, akik szintén babát szeretnétek hogy gondoljátok, hogy csináljátok? Illetve aktus utáni mosakodás ajánlott e ilyenkor is? Ha igen, akkor utána mikor?

2023. jan. 18. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen mindegy. A spermiumok már a magömléskor bejutnak a méhszájba, a többi fölösleges.
2023. jan. 18. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Mivel nem a hüvelyeddel pisilsz, teljesen mindegy.
2023. jan. 18. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Totál mindegy, ami kifolyik aktus után közvetlenül pisiléskor, az akkor sem maradna bent, ha még negyed órán át fejen állsz.

Egy orvos blogján olvastam egyszer, hogy teljesen felesleges mindenféle akrobatamutatványokkal meg a pisilés késleltetésével kísérletezni, a férfi orgazmus pillanatában már bekerül a helyére minden, amire szükség van. Én ennek megfelelően jártam el, és viszonylag könnyen meg is fogant mindkét kislányom.

2023. jan. 18. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem muszáj elmennem utána, különben felfázok, ez van sajnos. Van már egy gyerekünk tehát nem befolyásolta.
2023. jan. 18. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Aktus után mindig maradok fekve van hogy felteszem a lábaimat 5-10 percet és annyi. Utána ha kell pisilnem megyek ha nem nem ja és nem is tusolok le .
2023. jan. 18. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen mindegy!
2023. jan. 18. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell bent tartogatni, semmi értelme. Az ejakulációval bejut annyi amennyinek be kell jutni.
2023. jan. 19. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!