Aktus után egyből, vagy csak később lehet kimenni wcre? Baba szempontból
Tegnap rákerestem erre a kérdésre, az egyik kérdés alatt mindenki azt írta várjon a kérdező, a másik alatt ment a gyilkolászás, és hogy azonnal ki lehet menni, sőt kell is, mert fertőzés veszélyes.
Régi kérdések voltak, amiket én megtaláltam.
Jelenleg most ti, akik szintén babát szeretnétek hogy gondoljátok, hogy csináljátok? Illetve aktus utáni mosakodás ajánlott e ilyenkor is? Ha igen, akkor utána mikor?
Totál mindegy, ami kifolyik aktus után közvetlenül pisiléskor, az akkor sem maradna bent, ha még negyed órán át fejen állsz.
Egy orvos blogján olvastam egyszer, hogy teljesen felesleges mindenféle akrobatamutatványokkal meg a pisilés késleltetésével kísérletezni, a férfi orgazmus pillanatában már bekerül a helyére minden, amire szükség van. Én ennek megfelelően jártam el, és viszonylag könnyen meg is fogant mindkét kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!