A teherbeesés szempontból gondot jelent, ha 29-30 napos ciklus mellett, csak a 20.nap körül van ovuláció?
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 08:28
1/7 anonim válasza:
Ha 20.napom ovuláksz, biztos hogy nem jön meg neked 29-30 napra. Az inkább 33-34.napos ciklusnak felel meg. Ha 30 napra megjön szinte biztos, hogy a 20.napon nincs ovu.
2/7 anonim válasza:
Kedves 1-es azért mert az átlagra igaz az nem azt jelenti hogy mindenkire az. Az én páromnak is a 21. Napon volt uh-val igazolva tűsző repedés, a 20. Napon be jelzett lh teszt, este elmentünk dokihoz( már előre meg volt beszélve szóval csak véletlen volt) 25 mm-es domináns tűsző volt, másnapra vissza hívott és uh látta hogy megreped tűsző van. Igaz abban a hónapban nem jött össze mert doki miatt nem voltunk együtt, de következő hónapban sikerült. Szóval elméletileg nem baj. Egyébként általános vizsgálatra mentünk, mert akkor határoztuk el hogy bele fogunk.
3/7 anonim válasza:
Ja baocsi az lemarad hogy neki is 28-29 napos ciklusai voltak.
4/7 A kérdező kommentje:
A 15.naptòl ovu teszteltem és tegnap és ma is pont olyan erős (ha nem erősebb) volt a második csík az LH teszten. Ma vagyok a 19.napon. Persze lehet, hogy most nem fog megjönni 30.napra. Ugyanakkor az előző ciklusban ugyanez volt. Akkor már pár nappal korábban azt hittem az lh teszre, hogy ez már tuti pozitív, viszont később még erősebb lett, így azt gondolom akkor is ilyen körül lehetett ovu. Akkor sem terhesség volt a dologban, mert 2 nap után újra negatív volt a teszt.
2022. aug. 3. 11:35
5/7 anonim válasza:
Szia csak ,hogy ne lekezelő választ kapjál.
Elmeletileg 10-11 nap is elég a beagyazódás megkezdéséhez!
És még sikerülhet is a terhesség. De ha neked 9-10 nap keress fel egy orvost mett akar tudnak gyógyszert adni ,hogy hosszabb legyen alutealis.egy3 és21.napi hormon sor se ártana.
6/7 anonim válasza:
11. Nap még jó a beágyazódáshoz, 10 nap már orvosi segítséget igényel, ha valóban megjön ennyi időre rá, keress fel egy dokit. Egyszerűen nincs ideje beágyazódni. Persze mindig vannak olyanok, akiknek sikerül, de lehet ilyenkor mégis később jönne meg a mensiük, de mivel terhesek nem tudhatják..
Lényeg, 11 napos luteális szakasznál rövidebbel szinte lehetetlen teherbe esni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. aug. 3. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!