Császármetszés után mikor szabad újra teherbeesnem orvosi szempontból? Nektek mennyi idő telt el? Volt-e gond?
Figyelt kérdés
5 hónapos a fiam, szeretnénk majd másik babát is.2022. szept. 19. 13:11
1/7 anonim válasza:
Ha minden rendben akkor kb úgy a legjobb, ha a következő baba legalább 1 évvel később születik meg. Én inkább azt javasolnám, menj el a nőgyógyászhoz, vizsgáljon meg, hogy minden rendben van e a heggel, lehet e már próbálkozni a következő gyerekkel. Sajnos nincs erre pontos idő, mindenkinek a teste másképp regenerálódik. A doki majd segít behatárolni. Lehet már most zöld utat kaptok.
2/7 anonim válasza:
Menj el dokihoz, igen. Anyukám a harmadik császáros szülése után 2 hónappal már ismét terhes volt és nem volt semmi gond, de azért nem mindenkinél ilyen egyszerű ez.
3/7 anonim válasza:
Egyéni. Átlag 2 évet szoktak mondani, hogy legalább ennyi teljen el a 2 szülés között.
4/7 anonim válasza:
18 hónap a 2 terhesség között, ha azt akarod, hogy a lágy részek is helyreálljanak. de sok nő ezt nem tartja be, aztán panaszkodik, hogy a hasa nem ment vissza, stb. A teljes regenerálódáshoz kell a 18 hónap.
5/7 anonim válasza:
Legalább 2 év kell,mindenkinek másmilyen a teste,szóval a 2 év a tuti.
6/7 anonim válasza:
Nekem 5 év lesz a két szülés közt. Első császár után orvosi javaslatra minimum 2 év volt adva. Szeritnem ez egyéni.
7/7 anonim válasza:
Nekem 1.5 evet javasolt az orvosom. Azt kivártuk, es rá fel évre sikerült a
teso
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!