A szüleim rossz emberek, ha lázasan is elküldtek iskolába?
Figyelt kérdés
Nem érdekli őket..2023. febr. 23. 07:05
42/53 anonim válasza:
"Nálunk az órvos szerint az már láz" Akkor az "órvos" adja vissza a diplomáját, vagy annak akitől kártyán nyerte.
43/53 anonim válasza:
Hallgass már el!!!!!!.... minek próblémázól????? Ha nem tetszik hogy pár ember azt írja hogy igen is 37 az láz akkor törőld azt hogy hozzászóltál ehez a kiíráshoz és nem fogja neked jelezni... igen képzeld a 37 az láz nem véletlen nem viszik az iskolásokat vagy az óvodásokat a szülők ha a gyereknek 37fokos lázavan próbálják nekik lejjeb vinni hogy ne menjen fel 38fokra vagy szerinted a láz egy 4 évesnél ha már 36,7 természetesen azon vannak a szülők hogy lázcsílapító mert a 36,7 az hőemelkedés a 37láz. Tetszik tetszik nem nem amúgy meg 41fok után gyerekeknél lázgörcs léphetfel szóval már 36,6nál mehet a lázcsílapító mert az már hőemelkedés és nem csak 4éveseknél 36,7 hőemelkedés hanem mindenkinél.
44/53 anonim válasza:
Szia tudom pont ithon vagyok betegen reggel 37,2volt az láz mivel órvos írtfel lázcsílapítót de nekem a szemeim is fájnak meg a fejem is szétróbban vettem be gyógyszert de még mindíg nagyon fáj a fejem ráz a hideg most mértem míg írtam 37,8 nekünkis volt olyan amit fülbe kell betenni az sokkal gyórsabb mint amit hónaljba kell szórítani hol lehet olyat venni?
45/53 anonim válasza:
44 gyógyszertár jóbulást a láztól fájnak a szemeid tudom mert ha hugom lázas neki is a szemei fájnak meg vérbe is vannak a szemei.
46/53 anonim válasza:
Ja, az "Órvos" már csak ilyen, lázcsillapítót ad annak aki nem lázas
47/53 anonim válasza:
47- hagydrá látod hogy úgyis csak eggyet hajt. De remélem gyereket nem fog nevelni csórit elküldené óvodába 37fokos lázzal.
48/53 anonim válasza:
A kérdező meg elszégyellte magát
49/53 A kérdező kommentje:
Te jó ég mit össze vitatkoztok egy kérdésen :)
Azóta már jobban vagyok :D
2023. febr. 24. 20:30
50/53 anonim válasza:
Mennyi volt a lázad? Van itt egy nagyon bolond elméjü aki szerint 38tól kezdődik a láz. És többen meg írták hogy 36,7nél már hőemelkedés 37 az már láz. De csak eggyet fújt a bolondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!