A szüleim rossz emberek, ha lázasan is elküldtek iskolába?
Ó atyám, az enyémek is ilyenek!
Súlyos, műtendő bajaim is szimulációk, azért mankózom mert sajnáltatom magam, stb.. műtét után 3 nappal kegyetlen vérszívás hogy én csak fetrengek(amikor emelni, hajolni sem lehet 10 napig).
Menj el a háziorvoshoz, én is 14-17 évesen elmentem a gyerekorvoshoz, ő majd szépen ad igazolást+kikezel a betegségből. Orvosi véleményt az orruk alá lehet dugni, vitatkozzanak vele. Együttérzek veled, rohadt egy érzés, amikor ennyire nem érdekli a saját szüleidet az egészséged.
Jobbulást neked!
Vagy igen, vagy nem. Ha lázas vagy, de amúgy az égvilágon semmi bajod, nem érted magad rosszul, nincs emmi tüneted, a világon semmi nem indokolja, hogy ne menj iskolába.
Ha a láz mellé mondjuk folyamatos hasmenéses van, vagy nonstop kohogsz, nyilván nem kellene iskolába menni.
Az se mindegy, hogy mennyi az a láz. 38 alatt nincs láz, 42nel meg nem kellene felkelni se
Lázas vagy, szólsz bent az iskolában, hogy nem érzed jól magad, szerinted belázasodtál, hazaküldenek.
Nem feltétlen rossz emberek, de valamiért félreértelmezik az egészség és kötelezettségek körüli dolgokat, rosszul gondolkoznak. Te tudod, hogy nemtörődömségből küldenek így iskolába vagy mert az a véleményük, hogy betegen is menni kell mindenképpen? Ha nemtörődésből, akkor az azért rossz tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!