A szüleim rossz emberek, ha lázasan is elküldtek iskolába?
Figyelt kérdés
Nem érdekli őket..2023. febr. 23. 07:05
22/53 anonim válasza:
ez attól függ, valóban beteg vagy vagy éppen csak lógni szeretnél és be játszod a betegséget, és igen az előzőek jól írták néhány ember már a 37 fokot is láznak veszi!
23/53 anonim válasza:
Könyörgöm beteg gyerekeket ne küldjetek iskolába a többi gyerek se akar influenzásan fetrengeni. NEm mindenkinek szuper enyhe lefolyású minden betegség.
24/53 anonim válasza:
Tágyógyászkám, engem is diagnosztizálj már látatlanban... Ha nem kamuzna, orvos kiírta volna.
25/53 anonim válasza:
Huh, mennyi krétát zabaltunk anno, hogy belazasodjunk 🙃
26/53 anonim válasza:
Ergo 11 attol mert az aszabály hogy 16évestől lehet regisztrálni attol függetlenül szerinted fiatalabbak nincsennek az oldalon? Ergo... 36.7nél már hőemelkedés van 37láz mien 38ról beszélsz látom bolond vagy.
27/53 anonim válasza:
Nem csak a saját kölkével ba**ik ki, hanem mindenkivel az osztályban.
28/53 anonim válasza:
Azért hagy tudja már a szülő jobban mi van, mint egy rakás idegen a neten. Meg hagy ismerje már jobban a gyerekét mint azok aki itt azt hiszik hogy tudják mi van..
29/53 anonim válasza:
Amikor engem reggel keltet anyám mondtam neki nemértem jólmagam fájtak a szemeim a fejem émejegtem és úgyis öltöznöm kellet és mondta dehogyis csak iskolába nincskedvem menni nem volt erőm hogy megértessem vele hogy beteg vagyok már indultunk ki az ajtón és mire kiált a kocsival addig 2szer összehánytam magam majd kiszállt a kocsiból és azt mondta. Te tényleg beteg vagy leis voltam fehéredve és rá 20percre 38.7fokos lázam lett egésznap hánytam még a teát is kihánytam.
30/53 anonim válasza:
Látom előző, azután nem mentél suliba. Vagy csak ennyire nem fogott rajtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!