Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan személy akinek...

Van itt olyan személy akinek a szülei megbánták hogy kivételeztek a testvérével?és most nem győznek bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert sok kívételezést olvastam itt a gyakorin,

2023. febr. 19. 20:51
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
76%
Azért én ezekben a kivételezős sztorikban meghallgatnám az összes érintettet, mert nem biztos, hogy minden esetben úgy van, ahogy az illető állítja.
2023. febr. 19. 20:57
 2/33 A kérdező kommentje:
De mért hazudnak az illető???semmi logika nincs benne hogy hazudjon
2023. febr. 19. 21:00
 3/33 anonim ***** válasza:
70%

Ó, nagyon sok logikátlan hozzászólás van itt, minden témakörben. :)

Egyébként meg amit az egyik gyerek kivételezésnek él meg, még egyáltalán nem biztos, hogy objektíven tekintve a dolgokat is valóban kivételezés volt összességében is.

2023. febr. 19. 21:11
 4/33 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de te szülő vagy??hogy ennyire véded a mundér becsületjét a szülöknek?😂
2023. febr. 19. 21:16
 5/33 anonim ***** válasza:
64%
Miért ne hazudna? Sokan szeretik áldozatnak beállítani, és sajnáltatni magukat. Amúgy meg: attól hogy ő kivitelezésnek állít be valamit, nem biztos hogy az is volt. Ismerek olyan testvérpárt, akik azért fújnak egymásra , MINDKETTŐ a másikra, mert állításuk szerint a szüleik a másik tesóval kivételeztek, És mindkettő úgy véli, neki van igaza.
2023. febr. 19. 21:17
 6/33 anonim ***** válasza:
65%
És te mi vagy hogy alapból szarnak nézed aszülőket, miért vagy ész nélkül ellenséges?
2023. febr. 19. 21:18
 7/33 A kérdező kommentje:
Senkit nem nézek szarnak de amikor azt olvasom itt hogy az egyik gyerek házat kap a másik meg semmit,vagy az egyik gyereknek mindent lehet a másiknak meg nem,az igen csak felháboritó
2023. febr. 19. 21:24
 8/33 A kérdező kommentje:
De én a kérdésemre lennék kíváncsi mert olyan is volt már hogy akivel kivételeztek az magasról le tojta a szüleit utána a kedves szülők úgy gondoltàk hogy akit bántottak vagy neki nem adtak semmit attól várták a segitséget,ami persze pofátlanság volt
2023. febr. 19. 21:28
 9/33 anonim ***** válasza:
77%

"Ne haragudj de te szülő vagy??hogy ennyire véded a mundér becsületjét a szülöknek?"

Ha szülő vagyok, akkor mi van?

És ha nem, akkor?

Attól függ a mondandóm igazságtartalma, hogy szülő vagyok-e vagy épp az, aki szintén úgy érzi, hogy a testvérével kivételeznek?

2023. febr. 19. 21:30
 10/33 anonim ***** válasza:
49%
És honnan veszed hogy bármi si igaz az adott sztoriból? Az ember alaptermészete hogy torzítja a maga javára a sztorit. Felmerül benned hogy ESETLEG okkal tettek így a szülők, és nem is olyan ártatlan barika az aki panaszkodik, mint aminek beállítja magát? Kolléganőmmel történt meg a tesói nekiestek, mert a szülők csak és kizárólag a kolleginára hagyták a házat, és mindent. Ment a hisztéria, fúrás hogy micsoda rohadék a csaj, kiforgatta őket az örökségből. arról kussoltak a kedves tesók hogy leszarták a szüleiket, az aki örökölt, meg ápolta, gondozta őket: az egyiket több mint tíz évig, amikor végig ágyban fekvő volt az öreg. Magyarán: az itteni sztoriknak se tudhatod mennyi az igaságtartalma, a panaszkodó biztos nem fogja kiírni miért nem bírták a képét a saját szülei sem.
2023. febr. 19. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!