Ha van itt olyan személy véletlenül, akinek van egy, mondjuk 17 éves lánya. Kerdésem: Ezek mind hülyék ilyen idősen? ( nem volt még ennyi éves gyerekem, de most van)
Van és egyáltalán nem hülye. Szerintem teljesen normális nagyon is szeretni való tini. Tanul, barátai vannak.
Az akcióin néha jókat röhögök, és ha nem veszélyes hagyom is, hogy beverje kissé a fejét had tanuljon. Ez is az életkorral jár, én is csináltam egypár hülyeséget ennyi idősen.
Felmérgelt, ennyi!
Nem anyuka vagyok... hanem az apja.
Szeretem azért, de most igenis hülye. Na mindegy, várom a válaszokat, hamár kiírtam. Legalább elszáll a haragom, amíg az okos hozzászólásokat olvasom. Aztán ha mindketten megnyugodtunk, majd leülünk dumálni.
Én most töltöttem be a 17-et, lány vagyok, 11.-es gimnazista, jeles bizonyítvánnyal. Sportolok, nyelveket tanulok, most érettségiztem angolból. Szociális vagyok, szeretek a barátaimmal lenni, ugyanakkor sosem bulizom vagy iszom. Nem igénylem, tökéletesen megvagyok anélkül is. Nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel is, szófogadó vagyok, bár néha természetesen vitázunk, de csak amennyit "kell". Bár nincs testvérem, így nem igazán kell alkalmazkodnom senkihez.
Én ezek mellett nem tartom magam hülyének, és a szüleim sem. De te nyugodtan eldontheted, mi a velemenyed.
Hat az utcso valaszolonak nem igazan van elete :D
En szoktam bulizni. Haverokkal lemenni nyaron balara 1 hetre stb... De nem gondolom hogy valaki attol lenne hulye hogy bulizik vagy iszik. En is jol tanulok a mellett hogy neha jarok bulikba is ahol iszok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!