Van itt olyan nő, akinek az apja nem akarja elfogadni, hogy felnőtt?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 07:38
1/10 anonim válasza:
Jelen! 18 éves vagyok, azt apám azt mondja ,hogy még gyerek vagy hozzá, hogy elmehess bárhová is bulizni, meg a cigit is megtiltja, piát is, de titokban persze iszok meg cigizek!(: Azt mondja gyerek vagyok még hiába dolgozok és van saját fizetésem is, akkor is gyerek vagyok sajnos a szemébe!
2/10 anonim válasza:
1 vagyok, bulizni is csak anyámmal enged el Xd
3/10 anonim válasza:
Persze, én szerintem 33 èvesen is az maradok neki. Ameddig èl a gyereke vagy ez okè , de nem jelenti azt hogy úgy kezeljen mint egy 10 évest.
Meg van ez a muszlim nèzet, hogy a kislányt az apja gyàmolítja felnőtt korában meg a férje... : S
4/10 anonim válasza:
Legtöbb szülőnek mindig a kicsi lanya maradsz.
5/10 anonim válasza:
mindig gyerek marad a szememben a lányom, akkor is, ha már gyerekei lesznek. én így szeretem.
6/10 anonim válasza:
18 évesen pont a határán vagy, szóval 18 és egy naposan azért ne várd el, hogy hirtelen felnőttként vagy tekintve. A sértődött írásodból kiindulva, nem is tűnsz annak, ne haragudj. :) Nyugodtan lázadj, piáljál és cigizzél, biztosan vállon veregetnéd magad pár év múlva, amikor kicsit majd benő a fejed lágya. De nincs ezzel baj, ezen a korszakon a legtöbb ember átmegy. Ne vedd magad túl komolyan és hidd el, nem attól fogsz felnőttnek tűnni, hogy piálsz és cigizel. Ettől pont inkább egy komolytalan tininek tűnsz. Légy felnőtt az élethez vló hozzáállásodban, a döntéseidben, a szavaidban. Akkor leszel majd felnőtt, nem akkor, ha a homlokodra írod.
7/10 anonim válasza:
31 vagyok. Nèzi a telefonom. Hol voltam mit beszélgettem stb. Persze sose mondok neki semmit. Èn tartom el. De nem ő nevelt csak egy házban èlek vele.
8/10 anonim válasza:
Miért, lennél Te az új apukájuk?
9/10 anonim válasza:
#1 Aki sutyiban cigizik meg iszik, az még gyerek... :D
10/10 anonim válasza:
1. vagyok/ ismernéd apám értenéd, miért szívom titokban 18 évesen megtiltotta hogy cigizzek, nem engedi, hogy előtte gyújtsak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!