Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők szerintetek gáz lenne...

Szülők szerintetek gáz lenne ha a lányotok onlyfans oldalból szeretne megélni?

Figyelt kérdés
Valahogy nem tudom elképzelni hogy bármelyik normális,értelmes szülő erre büszke tud lenni hogy a lánya áruba bocsájtja magát.
2023. febr. 11. 19:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem lennék büszke a gyerekre a szülő helyében,hogy így akar megélni.Nem támogatnám,mert innen már csak egy hajszál választja el az embert attól,hogy prosti legyen.
2023. febr. 11. 23:33
 12/20 anonim válasza:
61%
Nézd. Akármilyen más munkát választ, valóban eladja a testét: fizikailag amortizálódik, romlik az egészsége. Ezzel szemben ezt akkor, és úgy csinálja, ahogy jólesik neki. Nincs rajta nyomás, nem jár stresszel, sem kötött időbeosztással. Pluszpont, hogy bármilyen következmények nélkül otthagytatja az egészet, ha mégsem jött be neki.
2023. febr. 12. 00:44
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Legalább jól keres vele.
2023. febr. 12. 03:19
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Csak nem Molnár vv nagyő Anikó édesanyjához van szerencsénk?
2023. febr. 12. 07:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem
2023. febr. 12. 07:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Az gáz, ha csak meg akar élni belőle. Ha meg is tud, na az király.
2023. febr. 13. 02:43
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem gáz lenne. Sokan irogatják itt, hogy ez is csak ugyanolyan, mintha pénztáros vagy titkárnő lenne, ez k...ára nem igaz.

Én nagyon szégyenlném ezt, és magamat is hibáztatnám, ha a lányom ilyet akarna csinálni tisztességes munka helyett.

2023. febr. 14. 23:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar nyugdíjat öreg korára, akkor hajrá.
2023. febr. 25. 00:21
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Vv Piros edesanyja?
2023. febr. 27. 16:47
 20/20 anonim válasza:
76%
Az a baj, hogy sajnos szimpla munkából egy nő, segítség nélkül (gondolok itt szülöi segítségre vagy jól kereső férjre) nem fog tudni egyedül megélni pl albérletben. Nézzünk egy tanárt, vagy egy bolti eladót. Egy ilyen profil sokszor fellendül és megélhetést tud biztosítani. Ha ez mellé még egy kis esze is van valakinek és a pénz egy részét bármilyen befektetésbe teszi, onnantól hamarosan elválhat az oldaltól és egy hosszútávú biztos jövedelme lesz. Én azt mondom akinek ez belefér az csinálja, de használja az eszét!
2023. márc. 2. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!