Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők miért szeretnék, ha...

A szülők miért szeretnék, ha a gyerekük sokat keresne, de a munkája kizárólag a fogyasztói társadalomból táplálkozna?

Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 21:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

15vagyok. az én életemben van probléma. Kinem találod mi kellene hogy legalább egy részét megoldjam.

És a családomban is van 1-2 ilyen dolog.

2023. febr. 8. 23:12
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert jót akarnak a gyerekeküknek? anyagi biztonságot?

Ez tényleg nem jutott eszedbe magadtól?

2023. febr. 10. 08:49
 23/28 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

Ez a kérdés jutott eszembe az utolsó válaszolóról.

Gyereked egyetemre akar járni? Megoldás: légy ÁVH-s!

2023. febr. 10. 23:10
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te nagyon hülye vagy.
2023. febr. 11. 00:05
 25/28 anonim ***** válasza:

Definiáld, hogy mitől lesz társadalmilag hasznos vagy nem hasznos egy munka, illetve azt, hogy mely munkák táplálkoznak a fogyasztói társadalomból.

Jó lenne egy felsorolás, hogy mit tekintesz társadalmilag hasznos munkáknak.

Például élelemre minden embernek szüksége van fogyasztói társadalomtól függetlenül. Akkor most azok, akik az élelmiszeriparban dolgoznak, azok társadalmilag hasznosak, vagy etikátlanok, és mindenkinek otthon kéne megtermelni az élelmiszert?

Ugyanezt a kérdést fel lehet tenni a gyógyszergyártás kapcsán. Hol van a határ az etikus és etikátlan, a hasznos és haszontalan gyógyszergyártás között. Hiszen a gyógyszerek alapvetően társadalmilag hasznosak abból a szempontból, hogy az emberek egészségét helyreállítják ha szükséges és gyógyszerek nélkül egy rakás ember meghalna, akik így életben maradhatnak.

jan. 17. 09:27
 26/28 anonim ***** válasza:
Majdnem 1 éve nem tudodtt reagálni az érveinkre...szerintem összeszégyelte magát.
jan. 17. 09:48
 27/28 anonim ***** válasza:
#26: Nem, csak törölték vagy töröltette magát.
jan. 17. 12:15
 28/28 anonim ***** válasza:

Tényleg, ezt nem is figyeltem.

A 25-ös voltam.

jan. 17. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!