A szülők miért szeretnék, ha a gyerekük sokat keresne, de a munkája kizárólag a fogyasztói társadalomból táplálkozna?
Attól, hogy a fogyasztói társadalom egyik tagja elmegy orvoshoz, nem a fogyasztói társadalomból táplálkozik az orvos munkája.
A kérdésnek ez a fajta meg nem értése azt tanúsítja, hogy tisztában vagy a saját életed etikátlanságával, de azt nem megváltoztatni, hanem kimagyarázni akarod.
Lehet hogy etikátlan vagyok,de az igények kiszolgálasa a jól fizetò meló. Amikor te határozod meg az árat nem a piac. Vedd a xarom-hogy menő legyèl!
Vegyél évent ujjat!
Vegyél max-ot,max prot,max minit,max mini ultra pro-t!
Vedd a cuccom, fogyassz akkor is ha nem kell. Ki ne akarna ennek az ördögi körnek a tetején vagy ahoz közel lenni?
És nem felelőség teljes,nem mullnak életek,sorsok a szaktudásodon.
"Ki ne akarna"
Elég sokan. Tudom, hogy te el se tudod képzelni, hogy valaki a kevesebbet fizető munkát választja csak azért, mert a többet fizető munkát etikátlannak tartja.
De eltudom. Ismerek olyat aki a gazdag is lehetett volna...
De én nem vagyok olyan. Probáltam okosságal fizetni a kenyérért de a boltos csak azt mondogatta,hogy:600ft.
Innetől kezdve olyan munkát keresek ami sokat fizet.
Sajnos sok olyan dolog van az életemben amit CSAK pénzel tudok megoldani.
És nem lehet, hogy a te életeddel van akkor a probléma?
Szóval ha valaki nem orvos, vagy tanár, akkor az xar ember, mert tuti nem is élvezi, amit csinál, mert nem közhasznú munkát végez?
Hú de buta vagy.
Beszélj egyenesen. Mit akarsz a hozzászólásoddal mondani? Hogy számodra minden egyes munka erkölcsileg ugyanazon a szinten van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!