Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Holnap szülői értekezlet lesz...

Holnap szülői értekezlet lesz a suliba, rettegek, mit kezdjek anyával?

Figyelt kérdés

Anya hála Istennek véletlenül letörölte a krétát a telefonjáról ami ugye megjegyezte a jelszót, de anya nem. Így nem tud belelépni a krétámba év eleje óta. Nem is bánom, eddig ez a legjobb félévem, csak azért nézte a krétát, hogy kötekedni tudjon velem. Még a 3-asba is belekötött és nem értette meg, hogy nehéz dolgozat volt.

Idén félévkor megbuktam egy szakma tárgyból, egyszerűen nem megy. Tanárnőnek is jeleztem menet közben is, hogy nem értem, próbálta magyarázni... Nem sokra mentünk, így abba egyeztem meg vele, hogy ad szorgalmikat, hogy túl éljem kettessel az évet. (matekon alapszik ez a tárgy, szóval kell a logika hozzá és a szakmai hozzáértés)

Én beletörődtem, hogy ez az irány nem vonz, nem is vonzott (közgáz) egyszerűen utálom, borzalmas nehezek a napjaim miatta. Jövőre érettségizem, azaz most vagyok 11.-es. Az érettségi tárgyakkal semmi gond nincs, átlagosan 4-es az összátlagom 3,40. Szerintem ez se vészes... Főleg, hogy 8 szakmai tárgyam van. Én szarvasmarha inszeminátor szeretnék lenni, versenyeken veszek részt ebben a természeti témában, országos top 5-ben vagyok benne, különleges dolgot találtam fel ami megvalósítható és piacra dobható lesz amit lesz tőkém. Díjátadókra járok, mert vannak éves gyűlések is ott is rengeteg kapcsolati tőkét szereztem stb. Szóval számomra ez az irány van kinézve. De anya egy komoly titkárnőt szeretne belőlem nem egy boci g.cis p@rasztot ahogy ő mondaná.

Holnap este ahogy haza ér tuti ki fog nyírni, 18 éves létemre rettegek, gyomor görcseim vannak és hányingerem. Sokszor szívesen leugranék valahonnan emiatt. Pedig olyan szép jövő várna rám ha anya megértené, hogy nekem ebből a szakmából jó a kettes, nem tellik többre.

Mit tanácsoltok? Mit tegyek?

18l

2023. febr. 6. 19:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%
Ne parázz. A szülőin nem beszélik az egyes diákok dolgait. Azt fogadó órán teszik
2023. febr. 7. 06:37
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg inszeminátor leszel, akkor szólj nekem, amint kész lesz a tanya, szerintem szükség lesz rád. :D
2023. febr. 7. 09:45
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk milyen szülő aki nem nézi a Krétát és nem zavarja, hogy nem tud belépni? Nem kötekedésből nézte eddig sem, de amit látjuk volt mit kötekedni való.
2023. febr. 7. 12:16
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
országos top 5-ben vagyok benne, különleges dolgot találtam fel ami megvalósítható és piacra dobható lesz amit lesz tőkém. Díjátadókra járok, mert vannak éves gyűlések is ott is rengeteg kapcsolati tőkét szereztem stb - napi kamu.
2023. febr. 7. 14:08
 25/29 A kérdező kommentje:

Nem értem miért van kamunak titulálva a kérdésem. Összeszedetlenek a mondataim, ez tény. De ideges is vagyok a mai délután miatt. Nem tudok gondolkodni sem.

Tényleg nyertem versenyt, pályázatot adtam be, sikerült. Állatorvosit közgáz után is lehet tanulni...

Annyira nem akarjátok megérteni és inkább csak kötekedésből válaszoltok a kérdésemre.

2023. febr. 7. 15:27
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
#25 ilyen jegyekkel állatorvosi egyetemre biztos nem vesznek fel
2023. febr. 7. 18:28
 27/29 A kérdező kommentje:
Oké
2023. febr. 7. 19:56
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Na mizu, mi lett?
2023. febr. 7. 21:04
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Közgázon nem tanulsz biológiát és kémiát, csak komplex természettudományt. Így az életben nem vesznek fel állatorvosira. Viszont nagy szerencse, hogy inszeminátor enélkül is lehetsz.
2023. febr. 8. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!