Holnap szülői értekezlet lesz a suliba, rettegek, mit kezdjek anyával?
Anya hála Istennek véletlenül letörölte a krétát a telefonjáról ami ugye megjegyezte a jelszót, de anya nem. Így nem tud belelépni a krétámba év eleje óta. Nem is bánom, eddig ez a legjobb félévem, csak azért nézte a krétát, hogy kötekedni tudjon velem. Még a 3-asba is belekötött és nem értette meg, hogy nehéz dolgozat volt.
Idén félévkor megbuktam egy szakma tárgyból, egyszerűen nem megy. Tanárnőnek is jeleztem menet közben is, hogy nem értem, próbálta magyarázni... Nem sokra mentünk, így abba egyeztem meg vele, hogy ad szorgalmikat, hogy túl éljem kettessel az évet. (matekon alapszik ez a tárgy, szóval kell a logika hozzá és a szakmai hozzáértés)
Én beletörődtem, hogy ez az irány nem vonz, nem is vonzott (közgáz) egyszerűen utálom, borzalmas nehezek a napjaim miatta. Jövőre érettségizem, azaz most vagyok 11.-es. Az érettségi tárgyakkal semmi gond nincs, átlagosan 4-es az összátlagom 3,40. Szerintem ez se vészes... Főleg, hogy 8 szakmai tárgyam van. Én szarvasmarha inszeminátor szeretnék lenni, versenyeken veszek részt ebben a természeti témában, országos top 5-ben vagyok benne, különleges dolgot találtam fel ami megvalósítható és piacra dobható lesz amit lesz tőkém. Díjátadókra járok, mert vannak éves gyűlések is ott is rengeteg kapcsolati tőkét szereztem stb. Szóval számomra ez az irány van kinézve. De anya egy komoly titkárnőt szeretne belőlem nem egy boci g.cis p@rasztot ahogy ő mondaná.
Holnap este ahogy haza ér tuti ki fog nyírni, 18 éves létemre rettegek, gyomor görcseim vannak és hányingerem. Sokszor szívesen leugranék valahonnan emiatt. Pedig olyan szép jövő várna rám ha anya megértené, hogy nekem ebből a szakmából jó a kettes, nem tellik többre.
Mit tanácsoltok? Mit tegyek?
18l
Nem értem miért van kamunak titulálva a kérdésem. Összeszedetlenek a mondataim, ez tény. De ideges is vagyok a mai délután miatt. Nem tudok gondolkodni sem.
Tényleg nyertem versenyt, pályázatot adtam be, sikerült. Állatorvosit közgáz után is lehet tanulni...
Annyira nem akarjátok megérteni és inkább csak kötekedésből válaszoltok a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!