Egy középiskolában a tanév legelső szülői értekezletén ami most pénteken lessz ott kiderülhetnek a rossz jegyeim? (többi lent)
Nagyon félek illetve rettegek a szülői értekezlet eljövetelétől.
Ebben a hónapban kettő darab 1-est szereztem és még nem tudtam kijavítani.
És most olyan szinten rettegek hogy már két napja nem tudok aludni és remegnek a kezeim és úgy dobog a szivem mint akit most végeznének ki és ezt komolyan mondom!
És a félelmem jogos mert a szüleim azt mondták nekem hogyha 1db rossz jegyet is haza merek hozni akkor 1 hónap szobafogságra ítélnek és elveszik a gépet a tv-t a mobilomat egyszóval mindent és ami a legrosszabb az az hogy meg fognak verni.
Légyszi segítsetek mert rettegek a szüleimtől.
Igen, várhatóan ki fog derülni. Nálatok egyébként nincs még e-napló? Én azonnal kapom az e-mailt, ha valamelyik gyerekem jegyet hozott.
A helyedben színt vallanék már most a szüleimnek.
Ha eddig még nem fordult elő, hogy megvertek volna akkor azzal csak fenyegetnek. Igen valszeg kiderül, úgyhogy jobb, ha bevallod nekik, inkább tőled tudják meg.
De ne aggódj, később még javíthatsz a jegyeiden és akkor megbékélnek.
Előfordulhat, nálunk legalábbis mindig megnézhette a jegyeket szülőértekezleten is az, aki szerette volna.
De ha nem most, akkor egyszer úgyis rájönnek, kitörölve már nem lesznek az egyesek sajna.
Kitartást a szüleidhez!
Kiderül, persze.
Én akkor helyeztem kilátásba ilyen szintű büntetést a gyereknek (kivéve a verést), mikor tavaly 19 egyest nyalt be olyan trehányságok miatt, hogy nincs kész a lecke, meg elfelejtett verset tanulni. Négyes-ötös helyett hármas átlag.
Gondolom nálad sem véletlen. Havi két egyes elég durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!