Miért szólják le a szüleim a főztömet minden egyes alkalommal? 18/L
Érdekes. Íme a gyerek nevelés negatív példája.
Én a másik oldal szemszögéből tudok nyilatkozni. Mivel engem a szüleim arra neveltek, hogy tudjak megállni a saját lábamon, így én is abba a szellemben nevelem a gyermekeimet.
Arra tudok gondolni, hogy a szüleid egy önző f.szok, és csak az jó, amit Ők csinálnak.
Mikor a párommal összeköltöztünk, Ő sem tudott főzni, mert ott sem engedtek semilyen segítséget a páromtól, és az öccsétől, így jó formán semilyen élet tapasztalatuk nem volt. Én, férfiként tanítottam meg főzni.
Jelenleg a gyermekeinket is önállóságra neveljük. A 14 éves lányomnak szabad keze van a konyhában. Sőtt, ha lát valami finomságot a neten, akkor támogatjuk is benne, hogy elkészíthesse. Ez meg látszik náluk az iskolai életben is. Sokkal kreatívabbak, nyugodtabbak, és kijönnek mindenkivel az iskolában.
N36/F39
Nálunk is ugyanez volt.
Ha megcsináltam TUTI szarul (nem, amúgy), hanyagul, "ehetetlen lett a főztöm" (érdekes, mostohaanyámon kívül senki nem húzta rá az orrát :D), szóval én/mi nem nyúljunk semmihez, majd ő.
Aztán meg: mi milyen szemtelen, élősködő lusta kamaszok vagyunk, amiért semmit nem segítünk neki. :D Öhm, mert akárhányszor megcsináltunk valamit, MINDENT utánunk újból megcsinált.
Vicces - ja, nem, szánalmas, mártírkodó hp az a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!