Miért szólják le a szüleim a főztömet minden egyes alkalommal? 18/L
Ó, régi szép idők... Nálunk még csak nem is mosogathattam, mert "nem jól csinálom". :D
Egy ideig idegesített, mindig titokban megcsináltam, majd hallgattam, hogy nem így kellett volna. Aztán rájöttem, hogy végül is... legalább egy házimunkával kevesebb nekem. :D
12-es ugyanez volt nálunk is! (és esetleg megcsinálta utánam ugyanazt, felmosta ugyanazt, kiteregette ugyanazt.. de leginkább ne mosogassak mert nem jól csinálom! - de nálunk ezzel ha kevesebb is lett a házimunka- (legalábbis amíg ott laktam) mellé jött a neheztelés és harag hogy én azt nem csinálom :D mármint amit nem szabad.. mert nem jól csinálom érted..
Nem is gondoltam volna hogy ennyi embernek van hasonló élménye..
Nálunk is ez volt, nem csak házimunkával kapcsolatban, hanem hogy ne ezt a ruhát vegyem fel (sima, semmi extra egyszerű -de fehér, az túl elegáns, aztán innen odajutottunk, hogy szűk nekem).
Anyám most halt meg, találtam egy noteszt, ahol rám panaszkodik, hogy “olyan volt az ágynemű, mint a cigányoknál”.
Nem volt szakadt, se koszos, se foltos. Nem vadonatúj volt….
S azzal jött, hogy bezzeg ők a vendégeknek milyet adnak. Konkrétan balatoni szállásoztatással foglalkoztak… az ugye ugyanaz, mint mikor nálsm 10 évente egyszer alszik valaki.
Soha, egy jó szót nem kaptam tőle, csak mindig, mindenben hibás voltam, s akkor előadta a nagy szeretetet.
Valószínűleg nem tanították meg a szüleiteket sem, és azt hiszik, nekik is ezt kell csinálni, és bunkónak kell lenni.
Vagy nem akarják hogy önállóak legyetek. A szülők egy része meg van halva, ha ki kell adni az irányítást a kezéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!