Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegyük fel, hogy magadra...

Tegyük fel, hogy magadra hagyott a családod vagy alig keresnek fel téged. Hogyan alakítod most az életed? Mit érzel legbelül? Segítenél e nekik, ha bajban lennének?

Figyelt kérdés

2023. jan. 30. 12:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha megszakad a kapcsolat az azért van mert nem szeretjük egymást. Nem igazán hatna meg hogy felkeresnek pénzért sőt még rosszabb lenne a véleményem róluk és nem adnék pénzt.
2023. jan. 31. 09:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy annyit adok vissza a családomnak, amennyit én kaptam tőlük. Megvolt mindenem, kaptam enni, voltak ruháim, elvittek orvoshoz. Viszont érzelmileg elhanyagoltak, bántottak is néha, nem álltak mellém, mikor kellett volna, szóval ha öregek lesznek, és már nem tudnak gondoskodni magukról, akkor fogadok melléjük valakit (anyagilag úgy állok, hogy megtehetem, tudom, ez nincs mindenkinél így), de semmi esetre sem költöznék újra össze velük, semmi esetre sem adnám fel a saját életem azért, hogy őket ápoljam.

Nem nagyon keressük egymást egyébként.

2023. febr. 1. 16:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem pénzt kérnének és nem a napi piára, cigire, vagy nem emiatt, akkor talán segítenék. Mégiscsak a családom.
2023. febr. 5. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!