Mikor nárcisztikus egy anya?
Figyelt kérdés
Olyan sok ilyen poszt van most ... Ez is az is nárcisztikus jellemű...bevallom kezdem magam vizsgáltatni..szigorú anyuka vagyok aki megköveteli hogy a gyerek tanuljon, rendet tegyen ,adott esetben segítsen,tisztelettudó ,és erkölcsös legyen.igenis ellenőrzöm hogy mikor kivel van és tartja a kapcsolatot a netem 13 éves lány. Nyilván nem tapadok rá egész nap de azért kellő figyelemmel tartom . Én nem szeretem azt H a gyerek azt csinál amit akar ott akivel ameddig akar...nem nézhet a tv ben szutyok műsorokat és nem telefonozhat egész nap . Azt hiszem ennyi ... Akkor én nárcisztikus szar anyauka vagyok aki megkeseríti a gyerek életét?2023. jan. 21. 23:35
11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nagyon sajnalom amimet leirtal egy borzalom.. Nincsenek ilyen dolgok nálam... Meg a szivem is fajt olvasni. Remélem gyogyul a lelked idővel.
2023. jan. 22. 16:10
12/17 anonim válasza:
Köszönöm, nagyon kedves vagy :) Igen, sokat dolgozom rajta :) Te pedig nyugodj meg, nem vagy nárcisztikus abból ítélve, amiket és ahogyan írsz. Az egészséges határok kellenek, de ha szereted is a lányod, akkor nincs gond :)
13/17 anonim válasza:
Csináltad ezt? Ha igen, akkor alighanem nárcisztikus vagy:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
14/17 anonim válasza:
Nem vagy az. A nárcisztikus ott kezdődik, hogy nem szereti a gyerekét... Tudom miről beszélek, én ilyen anyával nőttem fel..
15/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy az. Már abból le lehet szűrni h utána akarsz járni.
Nárcisztikus lennél, akkor okoskodnál, mindenben csak neked lehet igazad a gyereked meg sem hallgatnád, ha kinyitná a száját földig aláznád, mindenki hibás lenne csak te nem, ha jobb valaki féltékeny lennél, mindenkit elüldöznél a gyerekeid mellől.
Én ilyen anya mellett nőttem föl, egy tragédia miatt felnőttként is viselnem kell.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Nagyon sajnálom kedves utolsó sok erőt neked....
2023. ápr. 14. 17:47
17/17 anonim válasza:
Kicsit későn ugyan, de leírom én is. Ha leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy VALAMIT kritizálj benne/rajta, ha nem zavar, hogy gúnyolják, ha előszeretettel fogod a másik pártját, ha valakivel vitája van, akkor elég jó eséllyel erős nárcisztikus vonásaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!