Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor nárcisztikus egy anya?

Mikor nárcisztikus egy anya?

Figyelt kérdés
Olyan sok ilyen poszt van most ... Ez is az is nárcisztikus jellemű...bevallom kezdem magam vizsgáltatni..szigorú anyuka vagyok aki megköveteli hogy a gyerek tanuljon, rendet tegyen ,adott esetben segítsen,tisztelettudó ,és erkölcsös legyen.igenis ellenőrzöm hogy mikor kivel van és tartja a kapcsolatot a netem 13 éves lány. Nyilván nem tapadok rá egész nap de azért kellő figyelemmel tartom . Én nem szeretem azt H a gyerek azt csinál amit akar ott akivel ameddig akar...nem nézhet a tv ben szutyok műsorokat és nem telefonozhat egész nap . Azt hiszem ennyi ... Akkor én nárcisztikus szar anyauka vagyok aki megkeseríti a gyerek életét?
2023. jan. 21. 23:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nagyon sajnalom amimet leirtal egy borzalom.. Nincsenek ilyen dolgok nálam... Meg a szivem is fajt olvasni. Remélem gyogyul a lelked idővel.
2023. jan. 22. 16:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, nagyon kedves vagy :) Igen, sokat dolgozom rajta :) Te pedig nyugodj meg, nem vagy nárcisztikus abból ítélve, amiket és ahogyan írsz. Az egészséges határok kellenek, de ha szereted is a lányod, akkor nincs gond :)
2023. jan. 22. 16:23
 13/17 anonim ***** válasza:
34%

Csináltad ezt? Ha igen, akkor alighanem nárcisztikus vagy:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2023. jan. 22. 18:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy az. A nárcisztikus ott kezdődik, hogy nem szereti a gyerekét... Tudom miről beszélek, én ilyen anyával nőttem fel..
2023. márc. 4. 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy az. Már abból le lehet szűrni h utána akarsz járni.

Nárcisztikus lennél, akkor okoskodnál, mindenben csak neked lehet igazad a gyereked meg sem hallgatnád, ha kinyitná a száját földig aláznád, mindenki hibás lenne csak te nem, ha jobb valaki féltékeny lennél, mindenkit elüldöznél a gyerekeid mellől.

Én ilyen anya mellett nőttem föl, egy tragédia miatt felnőttként is viselnem kell.

2023. ápr. 6. 16:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat . Nagyon sajnálom kedves utolsó sok erőt neked....
2023. ápr. 14. 17:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Kicsit későn ugyan, de leírom én is. Ha leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy VALAMIT kritizálj benne/rajta, ha nem zavar, hogy gúnyolják, ha előszeretettel fogod a másik pártját, ha valakivel vitája van, akkor elég jó eséllyel erős nárcisztikus vonásaid vannak.
2023. júl. 8. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!